Drabsafdeling overtager sag om forsvundne Jeanett

Efter knap 14 dage er det stadig uvist, hvor den 48-årige Jeanett Rask Thomas er forsvundet hen. Nu overtager Københavns Politis drabsafdeling sagen

Jeanett Rask Thomsen er ikke set siden den 10. februar, hvor hun forlod hjemmet, to børn og sin mand. (Privatfoto)
Jeanett Rask Thomsen er ikke set siden den 10. februar, hvor hun forlod hjemmet, to børn og sin mand. (Privatfoto)

Det er i dag præcist 13 dage siden, at den 48-årige familiemor til to, Jeanett Rask Thomas, forlod sit hjem i Ægirsgade på Nørrebro for ikke siden at vende hjem igen. Hverken familie, venner eller ikke mindst politi ved dog fortsat, hvor den 48-årige gik hen, hvor hun befinder sig eller om det eventuelt er sket noget med hende.

Efter angiveligt 14 dages blindspor er sagen her til morgen overdraget til Københavns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet - bedre kendt som drabsafdelingen.

Det er dog efter sigende ikke fordi politiet har fået nye afgørende spor i sagen der indikerer, at hun skulle være udsat for noget kriminelt, men udelukkende for at få prioriteret Jeanett Rask Thomas' forsvinden med flere ressourcer.

- Det er ikke fordi, vi har nogen som helst formodning om, at der ligger en forbrydelse bag men af den simple årsag, at der er udsigt til, at efterforskningen har en længere tidshorisont, og derfor har vi i dag fået overdraget sagen fra Station Bellahøj, oplyser vicepolitiinspektør Jens Møller til ekstrabladet.dk.

Ingen har set Jeanett Rask Thomas siden hun den 10. februar forlod sine to børn på 13 og 18 år og sin mand, Lars Thomas, med henblik på indkøbsærinder i byen.

Den 48-årige mor efterlod både dankort og mobiltelefon og der er indtil videre intet der indikerer, at hun skulle være blevet udsat for en forbrydelse. Indtil videre er det dog ikke lykkedes politiet at finde kvindens pas, men hun er nu blevet efterlyst verden over.