Fire døde drenge begraves samtidigt

En uge efter tragedien bliver fire venner begravet sammen i Roskilde Domkirke

Familierne til de fire døde kammerater har besluttet, at de fire skal bragraves samtigt og fra samme kirke. (Foto/Per Rasmussen/privatfotos)
Familierne til de fire døde kammerater har besluttet, at de fire skal bragraves samtigt og fra samme kirke. (Foto/Per Rasmussen/privatfotos)

Det bliver Roskilde Domkirke, som kommer til at danne ramme om begravelsen af de fire unge mænd, Sebastian Holm Hansen, Kenni Koustrup Offersen, Christian Nielsen og Martin Due, der natten til søndag mistede livet, da de kørte galt på vej hjem til Havdrup efter en bytur i Roskilde.

Det oplyser sn.dk

Begravelsen finder sted klokken 14 på lørdag . Der er plads til 770 gæster i domkirken ved begivenheder som den på lørdag.

De fire kørte galt på en landevej efter en bytur på diskotek Crazy Daisy. Med 160 km/t. kørte bilen ind i et vejtræ, er politiet foreløbige vurdering.

Tre af dem blev dræbt på stedet. Den fjerde, Sebastian Holm Hansen lå i respirator på Rigshospitalet, indtil hans familie i samråd med lægerne besluttede at slukke. Der var intet at stille op.

I Ekstra Bladet tirsdag fortæller en af de bedste venner, Thomas Elnegaard, hvordan han i søndags kom til Rigshospitalet og tog afsked med sin gode ven Sebastian, før der blev slukket for respiratoren.

- Jeg kyssede ham på kinden og sagde farvel, siger Thomas.

Tragedien i weekenden fik flere eksperter til at diskutere det faktum, at unge mænd under 24 er overrepræsenteret i dødsstatistikken over trafikulykker .

Se også: Kørelærerne: Det skal der til for at undgå dødsulykker

Se også: .

Se også: Dødens Danmarkskort: Her dræber unge i trafikken

Læs:

Se også: Mor til trafikdræbt: - Jeg mærker deres smerte