To mænd anholdt for voldtægtsforsøg

Fyns Politi har anholdt og sigtet to personer for forsøg på voldtægt af en 41-årig kvinde

Den 41-årige kvinde mødte de to mænd på et værtshus i det centrale Odense, og blev herefter kørt ud imod Vollsmose. (Foto: Googlemaps)
Den 41-årige kvinde mødte de to mænd på et værtshus i det centrale Odense, og blev herefter kørt ud imod Vollsmose. (Foto: Googlemaps)

To mænd blev tidligt imorges anholdt for forgribe sig på en 41-årig kvinde.

Det bekræfter Fyns Politi over for ekstrabladet.dk.

- Der er tale om en 41-årig kvinde, der er i byen i Odense. Her møder hun to mænd på 27 og 28 år, der tilbyder at køre hende hjem kl. 5.15. Da de kommer ind i bilen taster mændene kvindens adresse ind på deres GPS, men da de begynder at køre, er retningen en helt anden, fortæller vagtchefen til ekstrabladet.dk og fortsætter:

- I stedet kører de mod et område ved Vollsmose, hvor det lykkes for kvinden at hoppe ud af bilen og løbe væk. Den ene af mændene løber dog efter hende og får revet tøjet af kvinden. Herefter går det tilsyneladende op for ham, at kvinden har været så snarrådig, at hun har ringet 112, og derefter løber han tilbage til bilen og kører væk.

Da politiet når frem til stedet, er den 41-årige kvinde i stand til at give et ret nøjagtigt signalement af bilen, så da mændene af uransagelige årsager vælger at køre tilbage til gerningsstedet kort efter, kan politiet nemt pågribe og anholde dem.

De to mænd vil blive fremstillet og sigtet for forsøg på voldtægt i grundlovsforhør ved Retten i Svendborg i dag omkring kl. 15.30.