Skød kone og hund og kastede sig i døden

55-årig dansker henrettede sin kone og hund, inden han kastede sig i døden fra lejlighedskompleks i Manila på Filippinerne

Den 55-årige danske statsborger René Lindhart Larsen dræbte torsdag sin filippinske kone og parrets hund, Uzi, inden han kastede sig i døden fra parrets lejlighed på 9. etage efter at have stukket sig selv med kniv, skriver Inquirer News.

Udenrigsministeriets Borgerservice bekræfter, at en dansk statsborger er omkommet på Filippinerne.

- Vi kan bekræfte, at en dansk statsborger og hans filippinske hustru er omkommet torsdag den 23. februar i Manila. Familien er underrettet. Udenrigsministeriet kan ikke give yderligere oplysninger, da vi har tavshedspligt i personsager, siger vagthavende i Udenrigsministeriets Borgerservice til ekstrabladet.dk.

Rene Lindhart Larsen var ejer af et lejlighedskompleks, Michelle Apartment, i Malate i den gamle del af Manila. Parret boede på 9. etage, og det var her blodbadet fandt sted.

Han blev erklæret død ved ankomsten til Manila Doctors Hospital. Hans kone, Maria Petronila og deres schæferhund Uzi blev begge skudt to gang i hovedet af René Lindhart Larsen og døde på stedet.

Kort før drabene sendte René Lindhart Larsen parrets 33-årige stuepige ned efter sodavand i en nærliggende butik.

Derefter låste han døren til lejligheden og skuddræbte hustruen, der hvilede sig på en sofa. Derefter skød han schæferhunden, der lå og sov på parrets seng.

Derefter gik han ud i lejlighedens køkken og tog en kokkekniv og stak sig i brystkassen, inden han kastede sig i døden fra lejlighedens altan, siger Alonzo Layugan fra Manilas politi.

Det er uvist, hvad der var årsag til den dramatiske handling, men tjenestepigen hørte parret skændes, inden hun blev sendt ned efter sodavand.

Parret havde ingen børn, men behandlede ifølge tjenestepigen schæferhunden Uzi som et barn.