Træner dyrkede sex med 13-årig

23-årig håndboldtræner i Aabybro Håndboldklub er tiltalt for at have dyrket sex med en 13-årig pige, han var træner for i klubben

En nu tidligere 23-årig håndboldtræner i Aabybro Håndboldklub er tiltalt for at have dyrket sex med en 13-årig pige, han var træner for i klubben. Det oplyser TV2/Nord.

Ifølge tiltalen har træneren og pigen dyrket sex mindst 30 gange i perioden fra den 12. september 2010 til den 10. april 2011. Han er tiltalt efter § 222 i straffeloven, der har en strafferamme på op til 8 års fængsel. Det er en skærpende omstændighed at pigen var ham betroet til undervisning. Den nu tidligere træner fortæller til TV2/Nord at han havde et kærestelignende forhold til pigen, der gik for langt.

- Jeg fik følelser for en, jeg ikke skulle have haft følelser for. Jeg er godt klar over, at jeg har lavet en dum ting, men jeg håber på at jeg må vende tilbage til klubben som spiller siger den tidligere træner til TV2/Nord.

Ifølge ham er det fem gange de har dyrket sex på hans bopæl og ikke 30 som der står i anklageskriftet. Træneren gik selv til håndboldklubben, da han blev sigtet i sagen. Efter at have rådført sig med DGI valgte klubben at bortvise træneren fra klubben.

Pigen har selv valgt at stoppe i klubben.

- Vi har været meget fokuseret på at beskytte pigen. Derfor har vi holdt kortene meget tæt til kroppen. Vi tager afstand fra det der er sket, og der er kun tabere i den her sag, siger Bjarne Christiansen, der er formand for Aabybro Håndboldklub.

Sagen behandles af byretten i Hjørring den 28. februar.