Ung kvinde blev truet med jagtgevær

Handlekraftig kvinde fulgte efter gerningsmændene efter røveri ved Aarhus. Røverne er nu anholdt

En ung kvinde fra Østjylland var sent fredag aften udsat for et røveri, da hun var ude at gå tur med sine hunde. Trods den skræmmende oplevelse gik kvinden ikke i panik. Hun satte efter røverne, der kort tid efter blev anholdt.

Det fortæller vagtchefen ved Østjyllands Politi, politikommissær Jens Rønberg.

- Hun har været særdeles handlekraftig og haft mentalt overskud til at kontakte os, og køre efter røverne, siger Jens Rønberg. Kvinden har oplyst, at hun blev frarøvet et større pengebeløb.

Røveriet skete ved Strandvejen i Malling en time før midnat. Den 23-årige kvinde fra Odder holdt parkeret i nærheden af Strandvejen, hvor hun luftede sine hunde.

Her kørte en blå personbil op på siden af hende, hvorefter hun blev truet med noget der lignede et jagtgevær af føreren af bilen. Bilen, med fire personer i, kørte derefter i retning mod Aarhus.

Kvinden fulgte efter køretøjet ind til centrum af Aarhus. I Knudrisgade standsede politiet den blå personbil og anholdt de fire personer uden dramatik. En af passagererne smed cirka 100 gram hash ud af bilen, kort før den blev standset

I bilen blev der fundet en softgun udformet som en pumpgun, som lå synligt fremme i bunden af siden foran bagsædepassagerne. De fire personer blev indbragt til politistationen i Aarhus. De ventes at blive fremstillet i grundlovsforhør lørdag.

- Vi kender alle fire i forvejen for forskellige former for kriminalitet, siger Jens Rønberg.

To af gerningsmændene er 19 år, men de to øvrige er 17 og 18 år. De kommer fra Solbjerg, Tilst og Aarhus V.