Lysene tændes for Lauge

Både i Egå og Frankrig er der nu tændt lys for Lauge Jon Eilrich, der natten til torsdag omkom efter en ulykke på en skitur

Blomster og lys er blevet lagt ved Egaa Gymnasium. (Foto: Claus Bonnerup)
Blomster og lys er blevet lagt ved Egaa Gymnasium. (Foto: Claus Bonnerup)

De mange unge jyske gymnasieelever, der deltager i skirejsen til Risoul i Frankrig, hvor den 19-årige Lauge Jon Eilrich fra Egaa Gymnasium ved Århus omkom, er her til aften samlet på pisten uden for deres lejlighedshotel, hvor de har tændt fyrfadslys. Her mindedes de den gode ven og klassekammerat, Lauge Jon Eilrich, der af uforklarlige årsager døde efter et fald fra en altan natten til torsdag.

– Lige nu er vi på vej ud til pisten for at tænde lys til minde om Lauge, siger Carl Arnkil Jørgensen fra Kolind på Djursland.

LÆS OGSÅ:

Se også: - Lauge var en skøn person

– Vi har det sådan set fint efter at have snakket situationen igennem. Lauge var en god bekendt af mig. Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg ellers skal sige. Jeg føler ikke rigtigt, at jeg har overskud til at snakke om det, der er sket lige nu.

Til TV2 News fortalte Carl Arnkil Jørgensen tidligere på aftenen, at rammerne for skiferien havde været trygge, og at gymnasieeleverne af guiderne havde fået fortalt, at det at gå på bar i Frankrig var anderledes end i Danmark.

LÆS OGSÅ:

Se også: - Vi lægger ikke op til drukrejser

– Men der har vel været en del afterskiing parties, spørger Ekstra Bladet ?

– Jo, det har der da været . Men ikke med voldsom druk, siger han.

Blomster og lys i Egå
Også ved de unge menneskers gymnasium i Egaa nord for Aarhus har flere været forbi torsdag aften for at mindes Lauge Jon Eilrich.

På gymnasiet vil der både søndag, når eleverne returnerer fra skiferien i Risoul, og mandag, når elever og personale er tilbage fra vinterferie, blive afholdt mindehøjtideligheder.

LÆS OGSÅ:

Se også: Rektor om skituren: Eleverne har selv arrangeret den

VED DU NOGET?
Så tip os på sms/mms 1224 (alm. takst) eller mail 1224@eb.dk

1 af 2 Lys og tanker ved Egaa Gymnasium. (Foto: Claus Bonnerup)
2 af 2 Blomster og lys er blevet lagt ved Egaa Gymnasium. (Foto: Claus Bonnerup)