- Lauge var en skøn person

Den nu afdøde Lauge Jon Eilrich havde en enorm appetit på livet, fortæller en af hans nærmeste

Den 19-årige Jon Eilrich Lauge, som døde under en skiferie i Sydfrankrig, betegnes som en skøn person med en enorm appetit på livet. (privatfoto)
Den 19-årige Jon Eilrich Lauge, som døde under en skiferie i Sydfrankrig, betegnes som en skøn person med en enorm appetit på livet. (privatfoto)

Et lyst, videbegærligt hoved, der elskede at diskutere samfundsforhold.

Sådan betegnes Lauge Jon Eilrich midt i den enorme tristesse, som dem, der kendte ham, er overvældet af efter hans tragiske død i morges i Risoul i det sydøstlige Frankrig.

LÆS OGSÅ:

Se også: Gymnasium holder mindehøjtidelighed for 19-årig

Den 19-årige gymnasieelev fra Egå ved Aarhus faldt angiveligt ud over en altan og døde få timer efter af sine kvæstelser på hospitalet i Briancon.

- Lauge var en skøn person med enorm appetit på livet, siger én af hans nærmeste, som ikke ønsker sit navn frem, til ekstrabladet.dk.

Lauge Jon Eilrichs forældre og lillesøster på 13 år befandt sig ligeledes på vinterferie på Gran Canaria, da de i morges fik den ubærlige besked. Udover lillesøsteren har Lauge en storebror på 22, der ikke deltog i hverken ski- eller badeferien.

LÆS OGSÅ:

Se også: - Vi lægger ikke op til drukrejser

Ifølge ekstrabladet.dks oplysninger var Lauge Jon Eilrich på vej til at få en fin studentereksamen baseret på gode evner inden for sprog, musik og samfundsviden.

Efter folkeskolen og inden han begyndte i 1.g på Egå Gymnasium slog han vejen forbi et års ophold på Oure Idrætshøjskole på Sydfyn.

- Han var også en fremragende fodboldspiller, indtil han for få år siden droppede fodbolden og blev mere fokuseret på at spille musik, fortæller en kilde tæt på Lauge.

VED DU NOGET?
Så tip os på sms/mms 1224 (alm. takst) eller mail 1224@eb.dk