Serie-morder afslører gemte lig - for chokolade

Der skulle løfter om ekstra lommepenge til slik og chokolade til, før en af 'The Speed Freak Killers' ville afsløre, hvor han havde gemt ligene

Her ligger nogle af ofrene angiveligt efter Wesley Shermantine og Loren Herzog – bedre kendt som 'The Speed Freak Killers'. (Foto: Craig Sanders/AP)
Her ligger nogle af ofrene angiveligt efter Wesley Shermantine og Loren Herzog – bedre kendt som 'The Speed Freak Killers'. (Foto: Craig Sanders/AP)

Wesley Shermantine og Loren Herzog – bedre kendt under navnet ’The Speed Freak Killers’ – blev i 2001 idømt henholdsvis dødsstraf og fængsel på livstid for en række drab i 80’erne og 90’erne.

Men de to seriemordere afslørede aldrig, hvor ligene blev begravet.

I hvert fald ikke indtil januar måned i år, hvor Wesley Shermantine, der nu sidder på dødsgangen, pludselig begyndte at snakke.

Efter løfter om belønning i form af lommepenge til slik og chokolade, en bærbar computer og et tv gik den berygtede forbryder således ifølge nyhedsbureauet AP pludselig til bekendelse fra sin fængsels-celle i San Quentin-fængslet i Californien.

Og ved hjælp af Shermantines forklaringer og et håndtegnet kort er amerikanske efterforskere nu blevet ledt til tre forskellige steder i Californien, hvor der er fundet menneskelige ligrester.

Foreløbigt er to unge kvinder blevet identificeret på grund af de nye ligfund, men politiet håber, at langt flere forsvindings-sager vil blive opklaret. På 45 meters dybde i en forladt brønd på et af stederne har politiet nemlig fundet hundredvis af menneskelige knogler, sko og smykker.

Ifølge CBS News fortæller drabsmanden, at der kan ligge mindst ti lig i området.

Wesley Shermantine og Loren Herzog fik tilnavnet ’The Speed Freak Killers’, fordi de var høje på amfetamin, mens de udførte forbrydelserne.

1 af 3 Her er det Loren Joseph Herzog. (Foto: AP)
2 af 3 Her er det Wesley Shermantine, der pludselig fik lyst til at tale med politiet. (Foto: AP)
3 af 3 Her ligger nogle af ofrene angiveligt efter Wesley Shermantine og Loren Herzog – bedre kendt som 'The Speed Freak Killers'. (Foto: Craig Sanders/AP)