Hashgade sender ung syv måneder i fængsel

Trods zoneforbud løb politiet igen og igen på ung mand i hashgade på Nørrebro. Nu falder hammeren.

Selv om han havde fået besked på at blive væk, så blev en 25-årig mand ved med at dukke op i den berygtede Jægersborggade på Nørrebro.

Det har nu kostet ham syv måneders fængsel.

Det er Østre Landsret, der har stadfæstet dommen over den unge mand, der var tiltalt for mindst 16 gange at have overtrådt politiets forbud mod at komme i gaden og den nærliggende Nørrebroparken.

Jægersborggade er berygtet for sit omfattende hashsalg, som Hells Angels ifølge politiet står bag.

En række af de unge mænd, som sælger de forbudte stoffer, får derfor et zoneforbud, når politiet møder dem i gaden. Men det er altså ikke nok til at skræmme dem væk.

Den 25-årige blev desuden dømt for at have været i besiddelse af mindre mængder hash og for at have solgt det videre, mens politiet diskret fulgte med og fotograferede det fra en af lejlighederne.

Generelt har politiet store vanskeligheder ved at arbejde i gaden. Så snart betjentene viser sig, lyder det advarende råb "vup vup" fra vagterne, så varerne kan blive gemt væk.

Den dømte har selv forklaret, at han ikke har tilknytning til nogen rockergrupper, men blot kommer i gaden for at hænge ud med sine bekendte.