Fandt 14 dage gamle ligrester

De jordiske rester fra en trafikdræbt lå stadig på ulykkesstedet to uger efter sammenstødet

Politiet har ved selvsyn kunnet konstatere, at der flere uger efter dødsulykken stadig lå biologiske rester af den dræbte mellem skinnerne. (Foto: Christer Holte)
Politiet har ved selvsyn kunnet konstatere, at der flere uger efter dødsulykken stadig lå biologiske rester af den dræbte mellem skinnerne. (Foto: Christer Holte)

En efterladt handske, et smadret mobilbatteri, men mest makabert af alt fandt forbipasserende forleden tydelige rester af et menneskelig.

Fundet blev gjort mellem skinnerne ikke langt fra den dødsulykke, hvor en 26-årig mand ved middagstid den 31. januar mistede livet. På sin knallert blev føreren fra lokalområdet kørt ihjel af et godstog ved Sejstrup mellem Bramming og Ribe.

Læs også:

Se også: Knallertkører dræbt af tog

Det er politiets ansvar at rydde ordentligt op efter ulykker, og hos Syd- og Sønderjyllands Politi beklager kommunikationsansvarlig Helle Lundgaard dybt.

- Det er en meget trist sag. Vi har nu haft en betjent på stedet, der fandt vævsrester under noget sne og is. Falck er i gang med at fjerne det sidste, siger Helle Lundgaard til ekstrabladet.dk.

Falck: Undskyld
Hvordan det kan lade sig gøre, at ligrester har ligget i fjorten dage på ulykkesstedet, lader hun Falck svare på.

- Det er dybt beklageligt og en rigtig ubehagelig og træls situation. Der er desværre noget, vi har overset, og det er ikke godt nok, siger Niels Thorup, der er ambulancechef ved Falck Region Syd.

Om det var de store snemængder på ulykkesdagen, der gjorde det svært at rydde helt op, kan ikke siges med sikkerhed.

- I øjeblikket har vi flere folk til at gå derude, politiet er der med hunde, og sammen med brandvæsnet har vi gennemgået banelegemet, så vi nu er sikre på, at alt er væk. Nogle steder ligger der stadig 30-40 cm sne, og i takt med det smelter, vil vi også holde øje med stedet og sikre os, at der ikke dukker mere op, siger Niels Thorup til ekstrabladet.dk.

Ring til Falck eller politiet
- Heldigvis sker sådan noget her meget sjældent, men derfor er det ikke mindre beklageligt, siger en ærgerlig ambulancechef.

Forhåbentlig sker noget lignende ikke igen, men skulle nogen komme ud for ligeså makabre fund, bør vedkommende straks tage kontakt til Falck eller politiet.

ekstrabladet.dk har valgt ikke at offentliggøre meget eksplicitte billeder af hensyn til de efterladte.