Tæskede søster med støvsugerrør

Broderen til en 14-årig pige blev i dag varetægtsfængslet i surrogat for at have tævet sin søster

Forkvaklede æresbegreber i en libanesisk familie kostede tæv med støvsugerrør til en 14-årig pige, da hun forvildede sig til at få drengebesøg.

Overfaldet har ført til, at den 14-åriges bror tirsdag er blevet varetægtsfængslet for vold.

Den 14-årige årige pige var mandag alene hjemme med en veninde i forældrenes lejlighed på Hulgårdsvej i Vanløse. Men da broderen fik nys om, at veninden til den 14-årige har foreslået, at de skal have en dreng på besøg, blev han stiktosset og kom til lejligheden. Ifølge sigtelsen, som blev læst op under grundlovsforhøret i Københavns byret tirsdag, slog, trampede og sparkede han sin søster i hovedet og på kroppen.

Et spørgsmål om ære
Motivet: broderen mente, at pigen havde krænket familiens ære ved at ville have drengebesøg.

Per Bodholdt, vagtchef ved station Bellahøj, fortæller, at den 17-årige angivelig tidligere har været voldelig mod sin søster, fordi hun efter hans mening ikke har opført sig ordenligt, men politiet er først blevet involveret nu.

Har vandret rundt
Efter den kun 14-årige pige skulle være blevet udsat for vold og tævet med et støvsugerør, har hun efterfølgende vandret rundt udenfor omkring Borups Allé med for lidt tøj på. Her lagde en mand mærke til pigen. Hun fortalte, at hun var blevet tævet af sin 17-årige storebror.

Den 17-årige blev efter grundlovsforhøret tirsdag fængslet i surrogat i foreløbigt 14 dage.