Biluheld lukker Lillebæltsbroen mod vest

To større trafikuheld lukker for trafikken mod Jylland over Lillebæltsbroen

Den nyeste Lillebæltsbro blev i formiddag lukket i retningen mod vest, da flere biler kørte sammen. (Arkivfoto: Carsten Andreasen(Polfoto)
Den nyeste Lillebæltsbro blev i formiddag lukket i retningen mod vest, da flere biler kørte sammen. (Arkivfoto: Carsten Andreasen(Polfoto)

Det gik galt, da en bilist med trailer tirsdag formiddag tabte nogle møbler på den ny Lillebæltsbro.

De uventede forhindringer på broen fik chaufføren af en lastbil til at bremse, men han blev så ramt bagfra af en bus, der igen blev påkørt af en bagfrakommende autotransporter.
Læs:

Se også: Storebæltsbroen klar igen efter isfare

- Der var kun de tre chauffører i køretøjerne. De er alle kørt til sygehuset i Kolding, men der skulle ikke være nogen alvorlig personskade, siger vagtchef Lars Thede fra Fyns Politi.

Det omfattende uheld gav en større kø på motorvejen i vestgående retning, og det gav kort efter anledning til et endnu et uheld.

Et spor åbent mod vest
Fem eller seks biler stødte i forbindelse med køkørslen sammen ved den første afkørsel til Middelfart, og det gjorde det nødvendigt at lukke for al vestgående trafik over broen.

Fyns Politi oplyser ved frokosttid over for ekstrabladet.dk, at der stadig arbejdes med at få en bus fjernet fra uheldsstedet, men at det har været muligt at genåbne et enkelt spor i vestlig retning.