Politiet: Et afgørende spor

Tøjet vil nu blive undersøgt for DNA

Jes Hvas er tilpas. Han er efterforskningsleder ved Midt- og Vestjyllands Politi, og han er godt tilfreds med, at politiet nu har sikret sig det tøj, som Kristian Heilmann tilsyneladende havde på, da han efter alt at dømme forlod Judy Meiniche Simonsen ved ishuset ved Dollerup Bakker.

- Jeg ved ikke, om det var det tøj, Kristian Heilmann havde på, da han kørte fra Blåkærgård sammen med Judy Meiniche Simonsen, men der er ingen grund til at tvivle på, hvad din kilde har fortalt, siger Jes Hvas.

Den hvide pose med Kristian Heilmanns blodige tøj blev mandag aften hentet af Østjyllands Politi hos Ekstra Bladet, og det vil nu minutiøst blive undersøgt for bl.a. dna.

- Der går nogen tid, før de tekniske undersøgelser er færdige, men tøjet kan godt gå hen og blive afgørende for os, så det er selvfølgelig meget vigtigt, at vi har fået fat i det, siger Jes Hvas, som ikke er bekymret over, at tøjet er vasket og handskerne brugt en enkelt gang af M.’s ven, som frøs om fingrene i weekendens bidende kulde.

- Der er masser af blod i tøjet, selv om det er blevet vasket, og vi skal nok finde spor, hvis der er nogen, siger Jes Hvas.