Sextiltalt Rebildfar: Min kone skulle ikke røre mig

Vi kunne ikke fungere som familie på grund af skænderier, forklarede far tiltalt for sexmisbrug af børn

Den sextiltalte Rebild-far. Privatfoto
Den sextiltalte Rebild-far. Privatfoto

Fronterne mellem Rebildfaren og hans ekskone J er trukket benhårdt op i sagen mod den 56-årige JEP, der står tiltalt for seksuelt misbrug af ni børn - heraf syv af sit eget kød og blod.

I dag er det forsvarer Leif Staal, der stiller spørgsmål til JEP.

- Jeg ville ikke have, at min kone skulle røre mig til sidst, fortalte JEP, da han skulle beskrive sit forhold til den nu tidligere kone.

Læs også: Rebildfaren: - Jeg har været en god far

I går angreb Rebildfaren sin ekskone voldsomt, da han blandt andet anklagede hende for at have været utro ad flere omgange. Noget, som altså til sidst skulle have ført til, at han ikke ville have, at hun rørte ved ham.

Ifølge JEP er det hans ekskone, der er årsagen til, at han er i Retten i Aalborg og skal forsvare sig mod anklager om, at han har forgrebet sig på de i alt ni børn i perioden 1994-2010.

Læs også: Incestsag: Børnenes mor - radmager og sølle

Rebildfaren mener, at det er konen, der står bag de breve, der i går blev læst op i retten. Han mener, at de er blevet skrevet med ført hånd.

Også ekskonens nye mand får en tur med på vejen for anden dag i træk. Så selv om JEP ankom smilende til retten i Aalborg, er tonen blevet noget mere skarp og mindre jovial i forhold til i går.

- Det har været håbløst at snakke med dem (ekskonen og hendes nye mand red.), siger han.

En beboer fra den landsby, hvor familien boede på et tidspunkt, har tidligere sagt til Ekstra Bladet, at moren var radmager og sølle.

- Den stakkels kone. Hun var radmager. Hun bestilte ikke andet end at føde børn og gik hver dag til fods med barnevogn og en flok unger ind til Kongerslev. En strækning på seks kilometer for at få anbragt børnene i privat dagpleje, fortalte en kvinde, som selv har passet nogle af børnene.

- Jeg undrede mig dengang over, at hun kom med et barn på tre år, som ikke havde noget sprog, sagde kvinden dengang.