Anmeldte sin søn for vold

Sextiltalt Rebild-far var i klammeri med sin søn

Foto: Privat
Foto: Privat

RETTEN I AALBORG (ekstrabladet.dk): I Retten i Aalborg tegner der sig efterhånden et andet billede af den sex-tiltalte Rebild-fars forhold til sine børn, end det han sagde i går. Her fortalte han blandt andet, at han opfattede sig selv som en god far. En følelse, der tilsyneladende ikke har været gengældt fra flere af sønnerne.

Sønnen P på nu 22 år har i flere omgange været i tumult med sin far, som han beskyldte for at ’være på’ datteren M, som det blev formuleret i retten.

Dagen før en yngre brors konfirmation opsøgte P sin far i dennes hjem i Skørping. Et skænderi mellem far og søn udviklede sig så korporligt, at 56-årige JEP blev slået og skubbet ind i en kakkelovn.

Læs også: Sextiltalt Rebild-far: Min kone skulle ikke røre mig

- Jeg var selvfølgelig ikke glad for situationen og det at skulle anmelde sin egen søn for vold, men jeg kunne ikke reagere anderledes, sagde JEP

JEP forsøgte, som det var tilfældet i går, at drage sin eks-kone og dennes nye mand til ansvar for både de bestialske beskyldninger om sexmisbruget af deres syv fælles børn og det problematiske og tumult-prægede forhold til flere af sønnerne med 22-årige P i spidsen.

Læs også: Rebild-faren: Jeg har været en god far

- Det var dem i Suldrup (eks-konen og hendes nye mand), der fik børnene til at tro alverdens ting om mig. Jeg var også irriteret over, at S (søn på nu 17) lavede optagelser og sendte dem til Suldrup, når de havde samvær med mig, forklarede han.