Hefners søn anholdt for angreb på Playmate

Politiet måtte gribe ind, da Playboy-bossens søn gik amok og angreb sin samlever

Marston Hefner, søn af den legendariske Playboy-boss Hugh Hefner, blev søndag aften anholdt i en forstad til Los Angeles, efter han havde været i klammeri med sin kæreste Claire Sinclair.

Myndighederne bekræfter over for E! News, at politiet blev tilkaldt til parrets hjem i Pasadena som følge af husspektakler godt en time før midnat. Sinclair havde fået overfladiske skrammer, og politiet tog Marston Hefner med på stationen.

Den 21-årige Hefner blev sigtet for vold mod sin samlever, og efter et par timers afkøling i detentionen blev han løsladt efter at have betalt 20.000 dollar i kaution. Der er endnu ikke fastsat en dato for, hvornår sagen kommer for en dommer.

Søndag aften deltog Claire Sinclair i en fest i Hugh Hefners berømte palæ, Playboy Mansion, sammen med den 85-årige Hugh Hefner og hans sædvanlige følge af letpåklædte piger, de såkaldte Playmates. Det vides ikke, om den unge Hefner var en del af selskabet.

Marston er Hugh Hefners tredje søn, og hans mor er den tidligere Playmate of the Year i 1988, Kimberley Conrad.

I 2008 fortalte Marston om sin opvækst i Playboy Mansion.

- Som Hugh Hefners søn er det en del af livsstilen, at man engang imellem ser nøgne mennesker. Ikke for at beklage mig, men det er ikke den samme opvækst, som de fleste andre børn har, sagde han.