Rebildfaren nægter sig skyldig

Den 56-årige far nægter sig skyldig i alle anklager

Privatfoto
Privatfoto

RETTEN I AALBORG (ekstrabladet.dk): En af de frygteligste sager herhjemme omkring vanrøgt af børn er nu i gang. Den 56-årige JEP nægter sig skyldig i samtlige anklager, der er rejst imod ham.

Den 56-årige kiggede på intet tidspunkt ud på tilhørerpladserne, da han ankom i retssalen. Eneste fokus fra den tiltalte var på hans advokat og på anklageren. Han virkede anspændt og sad og rystede på hovedet under anklagerens forelæggelse af sagen.

JEPs tøj ser støvet og snavset ud, og ansigtskuløren er hvid.

Læs også:

Se også: Rebild-far efterforskes for Susan-drabet

Mens anklageskriftet blev læst op, sad den tiltalte JEP og noterede flittigt på sin blok.

Ifølge anklageskriftet hørte vold og voldtægt til de daglige rutiner gennem flere år for de fleste af børnene, som han havde med den samme kvinde - J. som han blev skilt fra i 2008.

Især sønnerne har JEP været særdeles aggressiv overfor, ifølge anklageskriftet. JEP har blandt andet, ifølge anklagen, bundet og kneblet sin i dag 22-årige søn og misbrugt ham, siden han var fem år.

Anklage: Forgreb sig på hjerneskadet datter

Forhold som den anklagede JEP, altså har nægtet sig skyldig i.

Sagen har, siden den kom frem i midten af januar, haft stor mediebevågenhed, men det virkede dog ikke til, at Retten i Aalborg var forberedt på det massive presseopbud, og der var således kun afsat pladser til fem pressefolk, hvilket på ingen måde kan dække det antal pressefolk, der mødt op for at dække sagen.

Anklageren går efter forvaring af JEP, selv om Rebildfaren er vurderet egnet til almindelig straf.