Ondere end Amagermanden - nu begynder retssagen mod Rebildfaren

Den 56-årig JEP fra Rebild i Nordjylland er tiltalt for adskillige voldtægter og seksuelt misbrug af ni børn. Syv af børnene er hans egne. I dag begynder retssagen

Den 56-årige JEP har ifølge politiet seksmisbrugt i alt ni børn, syv af den er hans egne. I dag starter sagen imod ham.
Den 56-årige JEP har ifølge politiet seksmisbrugt i alt ni børn, syv af den er hans egne. I dag starter sagen imod ham.

Daglige voldtægter og grusom vold.

Det lange og pinefuldt detaljerede anklageskiftet mod den 56-årige far fra Rebild er uhyggelig læsning, og omtaler nogle ualmindeligt bestialske overgreb på i alt ni børn, hvoraf de syv er den 56-åriges eget kød og blod.

Klokken ni bliver der i Retten i Aalboirg taget hul på det første af i alt 14 retsmøder i sagen mod Rebildfaren. En sag hvor anklagemyndigheden går efter en forvarringsdom.

Faren blev uden offentlighedens opmærksomhed anholdt i september 2010 og har siden siddet varetægtsfængslet i Aalborg arrest, mens anklagemyndigheden har skrevet et fem sider langt anklageskrift af skræmmende karakter.

Se også: Afsløring: Faren kunne være stoppet for fem år sidenSe også: Nordjysk politi: Vi gjorde, hvad vi kunne

Hvis anklageskriftet taler sandt, overgår den 56-årige tiltalte familiefar JEP fra Rebild Amagermanden i ondskab. Det vurderer psykiateren Jørn Beckmann.

- Han er dybt syg i hovedet, lyder det fra Jørn Beckmann, der betegner JEP som en perves psykopat og ser det som en skærpende omstændighed, at de omfangsrige overgreb er sket i hans egen familie.

- Amagermanden valgte dog ofre uden for sin nærmeste familie, siger Jørn Beckmann til Ekstra Bladet.

Moren til de syv børn har tidligere erklæret over for Ekstra Bladet, at hun intet kendte til uhyrlighederne. Parret blev skilt i 2008.

Se også: Incest-sag: Børnenes mor - radmager og sølle