Journalistpar i Bangladesh er dolket ihjel

Mens den femårige søn befandt sig i et andet rum, blev hans journalistforældre brutalt dræbt i hjemmet i Bangladesh

På Sagars åbne profil på Facebook ligger en billedeserie af familiens besøg i 2010 til Storbritannien. (Foto: Facebook.com)
På Sagars åbne profil på Facebook ligger en billedeserie af familiens besøg i 2010 til Storbritannien. (Foto: Facebook.com)

To fremtrædende tv-journalister i Bangladesh er lørdag brutalt blevet dolket ihjel i deres hjem i hovedstaden Dhaka. Det var parrets femårige søn, der lørdag morgen klokken 6.30 lokal tid ringede til sin bedstemor og fortalte, at 'forældrene lå på gulvet'.

Motivet for at dræbe ægteparret, der arbejder for to private tv-stationer, er ukendt, oplyser politiet.

33-årige Meherun Runi og 35-årige Sagar Sawar blev dræbt tidligt lørdag morgen i deres lejlighed, mens deres femårige søn befandt sig i et andet værelse. Drengen er ifølge politiet ikke kommet noget til. Han er for traumatiseret til at blive afhørt, men han har oplyst, at det var hans far, der blev slået ihjel først, skriver Daily Star.

Politi uden spor
Runi arbejdede som journalist på Bangladesh' største private tv-station ATN Bangla, mens Sawar var nyhedsredaktør på Maasranga TV.

- Parret er blevet stukket til døde på et tidspunkt efter midnat, natten til lørdag, siger vicepolitichef Imam Hossain og tilføjer, at mandens arme og ben var bundet.

- Vi står stadig uden spor af, hvem der kan have begået forbrydelsen. Men vi har iværksat en efterforskning. Deres kroppe havde adskillige knivstik. Det er et brutalt drab, siger Hossain.

Der er ikke forsvundet nogen værdigenstande fra lejligheden.

Både regeringen i Bangladesh og oppositionsledere fordømmer drabene på de to journalister.