Kaos i morgentrafikken: Mand dræbt af regionaltog

Togene holdt lørdag morgen stille, efter en ukendt person er blevet påkørt og dræbt i det vestlige København. Togene kører igen

Personpåkørslen skete på Danshøj Station på det københavnske S-togsnet. (Foto: Googlemaps)
Personpåkørslen skete på Danshøj Station på det københavnske S-togsnet. (Foto: Googlemaps)

En person er netop blevet påkørt og dræbt af et regionaltog på Danshøj Station i det vestlige København.

Det bekræfter Københavns Politi over for ekstrabladet.dk.

- Ja, det er lige sket. Vores folk er lige ankommet til stedet, så vi kan stadigvæk ikke sige så meget, fortæller vagtchef Jens Christiansen til ekstrabladet.dk.

Foreløbigt kan politiet ikke fortælle noget nærmere om personen, eller hvad der helt præcist er sket. Men meget tyder på, at der er tale om et selvmord.

- Det, jeg kan sige, er, at der er tale om en mand, der bliver ramt af regionaltoget fra København mod Høje Taastrup, og at vi fik anmeldelelsen kl. 08.04. Umiddelbart er Danshøj Station ikke indrettet, så man bare falder ned på skinnerne, så jeg må sige, at det lugter af selvmord. Men det er stadigvæk for tidligt at sige det med sikkerhed, fortæller vagtchefen.

Hos DSB Kommunikation oplyser man, at togtrafikken - både S-tog og regionaltoge - til og fra Danshøj Station er indstillet, og indtil videre er det ikke til at sige, hvornår den bliver genåbnet. Ifølge politiet overvejer man dog at åbne to spor på stationen inden længe.

Hvis man skal fra København mod Høje Taastrup, skal man dog tage til Valby Station, hvorfra man kan hoppe på bus 132 i retning af Hvidovre.

Togene kører nu igen.