Institutionsleder bortvist - hængt ud som pædofil

En leder af en ungdomsklub i Tårnby Kommune blev i går bortvist efter der på nettet blev lagt video og lydoptagelse af en samtale med seksuelt indhold, som han havde med en pige, han troede var 13 år

Der blev handlet hurtigt på Tårnby Rådhus i går (Foto: Thomas lekfeldt)
Der blev handlet hurtigt på Tårnby Rådhus i går (Foto: Thomas lekfeldt)

En ungdomsklubleder i Tårnby blev i går bortvist fra sit arbejde.

Det skete få timer efter, der var lagt en video ud på Youtube og en lydfil flere steder på nettet. Begge gengiver en samtale med institutionslederen om en kontakt med en ung pige - 'Michala' - som udgav sig for at være 13 år.

Folkene bag telefoninterviewet siger i samtalen med lederen, at de 'vil rydde op på internettet', hvorfor de konfronterer ham med de udtalelser, han er kommet med i samtalen med pigen - hvor han direkte beder om seksuelle ydelser - og de billeder han har sendt af sig selv afklædt, med et let erigeret lem.

- Da det blev kendt, at de optagelser findes, kontaktede institutionen kommunen. Vi kunne se materialet florerede på nettet, og vores personaleafdeling kontaktede institutionslederen, der omgående blev bortvist, siger afdelingleder i daginstitutionsområdet i Tårnby Kommune, Morten Sand til ekstrabladet.dk.

Politiet efterforsker nu sagen.

På institutionens hjemmeside blev navnet på lederen og hans billede hurtigt skiftet ud. Det er endnu ikke sket på kommunens hjemmeside.

Lederen var indtil i går eftermiddag chef for en institution, der er normeret til 160 børn i alderen 10 til 14 år. Der er en overbygning med en Juniorklub for børn mellem 12 og 16 år.