Kristian har heddet Jan Andersen

Den efterlyste Kristian Heilmann har tidligere haft andre navne. - Han har - os bekendt - hverken penge eller er klædt på til at være på flugt, fortæller vagtchef hos politiet

kristian Heilmann har tidligere haft andre navne (Foto: Politiet)
kristian Heilmann har tidligere haft andre navne (Foto: Politiet)

Den efterlyste Kristian Heilmann har tidligere heddet Jan Andersen og Kristian Andersen, hvorfor nogen kan kende ham under et af de to navne.

Politiet er fortsat naturligvis meget optaget af enhver henvendelse, der kan lede dem på sporet af den efterlyste beboer fra opholdsstedet Blåkærgaard i Viborg. Han er mistænkt for at have dræbt den 46-årige pædagog Judy Meiniche Simonsen, hvis lig blev fundet i Dollerup Bakker, hvor de to var på tur.

LÆS OGSÅ - Efterlyst: Jeg blev kriminel fordi mor blev myrdet

Flugtbilen blev i aftes fundet i Aarhus.

- Har han nogenforbindelse til Aarhus?

- Ikke os bekendt. Han har tilknytning til Herning og Viborg, så vidt vi er orienteret, siger vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi til ekstrabladet.dk.

- Det er svært at gemme sig i Danmark uden økonomiske midler. Har han det?

- Vi tror ikke, at han har penge på sig. Der kan højst være tale om et ganske beskedent beløb. Han har heller ikke et hæve- eller kreditkort som er benyttet. Kristian Heilmann er heller ikke klædt på til det vejr vi har i øjeblikket, så han får det svært i løbet af dagen. Vi beder folk være opmærksomme på ham og komme med de spor som de måtte finde, siger vagtchefen.

Kristian Heilmann er misbruger og får brug for stimulanser i løbet af dagen. Han var anbragt efter at være dømt flere gange for grov vold og ulovlig våbenbesiddelse.

Politiet advarer mod, at man selv tager kontakt til den efterlyste 39-årige. Man skal i stedet kontakte nærmeste politi på 114, hvis man observerer ham.

1 af 2 Judy Meiniche Simonsen blev fundet dræbt i går (Privatfoto)
2 af 2 kristian Heilmann har tidligere haft andre navne (Foto: Politiet)