Mulig drabsmand fortsat på fri fod

Politiet har natten til torsdag ledt efter en 39-årig drabsmistænkt - uden held. Politiet har fået flere tip

Politiet har natten til torsdag været ude på flere adresser for at søge efter den 39-årige mand, der mistænkes for at have dræbt en 46-årig pædagog. Manden er fortsat ikke blevet fundet.

- Vi har tjekket nogle forskellige adresser. Blandt andet på tip og på vores egen erfaring, hvor det kunne være muligt, at han kunne være, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Kjeld Nedergaard.

Vagtchefen siger, at politiet har fået flere henvendelser fra borgere, der mente at kunne hjælpe politiet på vej i efterforskningen, men politimanden vil dog ikke fortælle, hvor mange henvendelser det drejer sig om.

Den 39-årige Kristian Heilmann, der eftersøges, er beboer på bostedet Blåkærgaard ved Viborg.

Se også - TV: Efterlyst for drab på kvindelig pædagog

Tirsdag aften tog han og den 46-årige kvindelige pædagog fra bostedet ud på en køretur i en sølvgrå Skoda, så han kunne få lidt frisk luft.

Da de ikke var kommet tilbage efter en time, blev der slået alarm fra Blåkærgaard, fordi man heller ikke kunne få kontakt til deres mobiltelefoner.

Den 46-årige kvinde blev onsdag formiddag fundet død ved ishuset i Dollerup nær Hald Sø.

Onsdag fokuserede politiet eftersøgningen af den 39-årige i Aarhus, hvor den sølvgrå Skoda blev fundet efterladt på Viborgvej ved Den Gamle By.

Bostedet Blåkærgaard, hvor manden bor, og den dræbte kvinde arbejdede, er en institution for folk med psykiske problemer og misbrug.

Den efterlyste Kristian Heilmann er 190 centimeter høj og spinkel af bygning med gråt hår.

- Han har tidligere brugt navnene Jan Andersen og Kristian Andersen. Det er muligt at han gør det igen, oplyser efterforskningslederen hos politiet i Midt- og Vestjylland.

Politiet vurderer, at manden er farlig og advarer folk mod at henvende sig til ham. I stedet skal man ringe til politiet.

Ved du noget? Mail 1224@eb.dk eller sms 1224 (almindelig sms-takst)