Teenager beskriver barnedrab som ’fantastisk’

Amerikanske Alyssa Bustamante var 15 år, da hun for sjov myrdede nabopige. Hendes dagbog er chokerende læsning

Alyssa Bustamantes Facebook-foto har givet hende øgenavnet vampyr-morderen. (Foto: Facebook)
Alyssa Bustamantes Facebook-foto har givet hende øgenavnet vampyr-morderen. (Foto: Facebook)

En amerikansk teenagerpige, der har tilstået et brutalt drab på en niårig nabopige, beskrev efterfølgende i sin dagbog forbrydelsen som ’fantastisk’ og ’temmelig sjov’.

Alyssa Bustamante, 18, beskrev i detaljer oplevelsen i sin dagbog i timerne efter, at hun i oktober 2009 dolkede, kvalte og dræbte ni-årige Elizabeth Olten nær Jefferson City i Missouri.

Bustamante var bare 15 år, da hun helt umotiveret slog nabopigen ihjel med otte knivstik i brystet og begravede hende i en skov.

– Jeg ville vide, hvordan det føltes at slå et andet menneske ihjel, forklarede teenageren i et politiforhør efter anholdelsen.

- Det var fantastisk
Alyssa Bustamante er kendt skyldig i drabet, og domstolen skal nu vurdere, om teenageren skal sendes i fængsel på livstid. Her kan netop Bustamantes dagbog blive afgørende.

– Jeg har fucking lige dræbt et andet menneske. Jeg kvalte hende og skar hendes hals over og stak hende med en kniv, og nu er hun død. Det var fantastisk, skrev hun blandt andet og tilføjede:

– Så snart man kommer sig over ’åh min gud, jeg kan ikke gøre dette’-følelsen, er det temmelig sjovt. Jeg er ret nervøs og rystet lige nu. Nå, nu skal jeg i kirke. LOL, triumferede den unge morder.

Dræbte glad, lille pige
Elizabeth Oltens mor, Patty Preiss, har under retssagen beskrevet datteren som en ’glad, lille pige’, da hun den skæbnesvangre eftermiddag forlod hjemmet for at lege med Bustamantes lillesøster.

Patty Preiss så aldrig datteren i live igen.

– Så meget er blevet ødelagt af dette monster. Jeg hader alt ved hende. Hun er ikke et menneske, sagde Preiss om sin datters morder.

Dommer Pat Joyce skal nu vurdere, om Bustamante skal sendes i fængsel på livstid - eller om hun på et tidspunkt skal have mulighed for at blive løsladt igen.

1 af 3 Elizabeth Olten, 9, gik ud for at lege, men hun vendte aldrig hjem igen. (Foto: AP)
2 af 3 Den nu 18-årige Alyssa Bustamante i retten i Missouri. Hun risikerer fængsel på livstid for drabet på en niårig pige (Foto: AP)
3 af 3 Alyssa Bustamantes Facebook-foto har givet hende øgenavnet vampyr-morderen. (Foto: Facebook)