40-årig lå blodig og afklædt i sneen

Fundet stærkt nedkølet i baggård i Vordingborg

Det var i baggården bag Købmagergade 6 i Vordingborg, at den cirka 40-årige stærkt forkomne mand blev fundet.
Det var i baggården bag Købmagergade 6 i Vordingborg, at den cirka 40-årige stærkt forkomne mand blev fundet.

En cirka 40-årig mand blev søndag morgen fundet stærkt nedkølet i en baggård ved Købmagergade 6 i Vordingborg, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til ekstrabladet.dk.

- Han var kun iført joggingbukser og havde blod i ansigtet og på overkroppen og har været udsat for vold - angiveligt slag og spark - på overkroppen. Han var stærkt nedkølet, da han blev fundet, men det lykkedes for ambulancepersonalet at få kontakt til ham. Han er blevet behandlet for sine skader og er uden for livsfare og har fået 'noget' at sove på på Slagelse Sygehus, hvor han er indlagt, siger vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Søren Østervig, til ekstrabladet.dk.

Det er uvist hvor længe manden har ligget i sneen.

- Det har været ned til 15 graders frost i politikredsen i nat, og han var kun iført joggingbukser og havde hverken fodtøj eller andet på, men vi ved ikke, hvor længe han har ligget der.

Det var en beboer i ejendommen i Købmagergade, der søndag morgen slog alarm, da vedkommende så den blodige mand ligge i sneen.

Politi og redning blev alarmeret klokken 08.29.

- Der er tegn på tumult i baggården. Både en grill og en skraldespand er væltet, men hvad der er sket ved vi ikke, siger Søren Østervig til ekstrabladet.dk.

Politiet kender heller ikke offerets identitet.

- Han er cirka 40 år, har lyst hår og tatoveringer på begge arme. Vi vil meget gerne høre fra folk, der kan give oplysninger om mandens identitet eller vidner, der kan have set eller hørt noget, der bringer os nærmere på at opklare, hvad der er foregået i baggården, siger Søren Østervig til ekstrabladet.dk.

Har du oplysninger i sagen, kontakt da Sydsjællands og Lolland-Falsters Polit på telefon 114.

Ved du noget, så tip os på sms eller mms på 1224 (koster alm. sms-takst) eller mail til 1224@eb.dk.