Rocker fængslet for pistol og deisgner-møbler

Sigtet: Indbrud i varevogn førte politiet på sporet af 19-årig

En 19-årig mand, der ifølge politiet har tilknytning til Bandidos, blev i dag fængslet på baggrund af sigtelser for ulovlig våbenbesiddelse og besiddelse af designermøbler, der sandsynligvis stammer fra kriminalitet.

Manden blev anholdt i går formiddag i sit hjem i Hillerød, Nordsjælland. Politiet var kommet på sporet af manden i forbindelse med en banal sag om indbrud i en kassevogn af mærket Seat Altea Van, der stod i et p-hus i Hillerød.

Under gårsdagens retsmøde kom det ikke frem, om der vitterligt var blevet stjålet noget fra kassebilen. Men eksdtrabladet.dk erfarer, at netop det omtalte bilmærke førte politiet på sporet af den 19-årige, fordi han selv kører en bil af samme mærke.

På den 19-åriges bopæl fandt politiet imidlertidig en større mængde interessante genstande. Hele 19 Arne Jacobsen designerstole af mærket 7'er samt en dyr PH-lampe. Politiet efterforsker nu, hvordan de formodentligt stjålne møbler er havnet hjemme hos den 19-årige.

Desuden fandt de en skarpladt pistol samt knapt et gram amfetamin til såkaldt 'eget forbrug', der lå i et køkkenskab.

Den hærdebrede og kortklippede unge mand, der var iført en spraglet Adidastrøje, blev varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger.