Tæskede og truede ekskone på livet

39-årig truede med at slå sine fire børn ihjel med knivl

En 39-årig mand af somalisk afstamning gennembankede fredag aften i Risskov sin 40-årige ekskone og truede med at slå hende og dres fire fælles børn ihjel.

Manden er anholdt og fremstilles klokken 11 i Retten i Aarhus i grundlovsforhør sigtet for vold af særlig farlig karakter, trusler på livet samt for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer/khat.

Den 39-årige opsøgte sin ekskone i løbet af fredag aften og bankede på entredøren og trængte ind i hendes og børnenes bolig, da ekshustruen åbnede døren.

- Han slog hende med knytnæver og med en hylde fra en reol. Hun fik flere slag i hovedet og andre steder på kroppen. På et tidspunkt truede han med at slå både ekskonen og deres fire børn ihjel med en filetkniv med et 16 centimeter langt blad, siger vagtchef ved Østjyllands Politi, Jens Rønberg, til ekstrabladet.dk.

Kvinden bor i et lejlighedskompleks og klokken 01 natten til lørdag, på et tidspunkt hvor den 39-årige havde været i ekskonens lejlighed i flere timer, anmeldte en anden beboer, at der var husspektakler i kvindens lejlighed.

- Vi ankom lige omkring klokken 01, og anholdt uden videre dramatik manden. Filetkniven lå i opgangen uden for lejlighedens entredør. Han er ved at blive afhørt ved hjælp af en tolk og har endnu ikke forholdt sig til sigtelserne, siger Jens Rønberg til ekstrabladet.dk.

Kvinden blev på skadestuen behandlet for sine skader og er tilbage hos sine fire børn.