Kæreste sender hilsen til dræbt 18-årig

Joan Pedersens kæreste udtrykker sin dybe sorg, efter hun i går blev kørt ihjel af en lastbil i Billund

Den 18-årige Joan Pedersen blev i går dræbt, da en lastbilchauffør overså hende i en rundkørsel i Billund. (Foto: Lars Fahrendorff)
Den 18-årige Joan Pedersen blev i går dræbt, da en lastbilchauffør overså hende i en rundkørsel i Billund. (Foto: Lars Fahrendorff)

Da den 18-årige Joan Pedersen i går mistede livet i en trafikulykke i Billund, mistede Andreas Machat sin kæreste.

Selv om Joan Pedersen først fortalte om forholdet på facebook den 2. januar, havde de to allerede nået at tale om deres drømme sammen.

Læs også:

Se også: 18-årig pige dræbt på vej på arbejde

I en rørende hilsen på facebook tager Andreas Machat afsked med Joan.

- Ville bre lige fortælle folk at der kommer ikk til og være kontakt til mig det næste lange stykke tid.. Jeg er knust og gider ikk noget eller nogen.. im done. Life sux and u guys know it.. jeger ikk selvmedlidende og har ikk brug for det.. Jeg forsøger at komme igang med bare og kunne tænke to tanker i træk der ikk er ens.

- Jeg elsker dig Joan. Nåede aldrig og få chancen for at fortælle dig det. Nåede aldrig og række efter de drømme vi sad og havde sammen. De planer vi sad og drømte om. Nåede ikk en gang og fortælle at du er det vigtigste for mig.. Mere end noget eller nogen anden nogensinde har været.

Jeg elsker dig.

Læs også:

Se også: 18-årig pige dræbt: Ingen lys på cyklen skyld i dødsulykke

Joan Pedersen var lige startet som pædagogmedhjælper i vuggestuen Trætoppen og var på vej til sin anden arbejdsdag, da hun klokken 06.50 cyklede ind i rundkørslen ved Grindstedvej, Vejlevej og Hans Jensensvej i Billund.

Ifølge politiet havde Joan Pedersen hverken lys på cyklen eller hjelm på hovedet, da en 48-årig lastbilchauffør fra Agerbæk kørte direkte ind i siden på den 18-årige pige.

Sidste år afsluttede Joan Pedersen en assistentuddannelse på Social- og sundhedsskolen i Esbjerg, og hun har også tidligere arbejdet som tjenerafløser på Hotel Propellen i Billund, hvor også Andreas Machat har arbejdet.