18-årig pige dræbt på vej på arbejde

Den 18-årige Joan Pedersen var på vej til sin anden arbejdsdag i en vuggestue, da hun i går blev dræbt af en lastbil i Billund

Venner og familie har lagt blomster og hilsener på det sted, hvor den 18-årige Joan Pedersen i går blev kørt ihjel i Billund. (Foto: Lars Fahrendorff)
Venner og familie har lagt blomster og hilsener på det sted, hvor den 18-årige Joan Pedersen i går blev kørt ihjel i Billund. (Foto: Lars Fahrendorff)

Den 18-årige Joan Pedersen blev i går morges dræbt på vej til arbejde.

Hun var lige startet som pædagogmedhjælper i en vuggestue og var ifølge jv.dk på vej til sin anden arbejdsdag, da hun klokken 06.50 cyklede ind i rundkørslen ved Grindstedvej, Vejlevej og Hans Jensensvej i Billund.

Ifølge politiet havde Joan Pedersen hverken lys på cyklen eller hjelm på hovedet, da en 48-årig lastbilchauffør fra Agerbæk kørte direkte ind i siden på den 18-årige pige.

Hun var dræbt på stedet.

- Der var kun en enkelt refleks bag på, så han påkørte hende med fronten ind på hendes højre side, Lars Chr. Thomsen fra lokalpolitiet i Billund til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: 18-årig pige dræbt: Ingen lys på cyklen skyld i dødsulykke

Lars Chr. Thomsen vurderer, at Joan Pedersen sandsynligvis troede, at lastbilen ville holde tilbage, da hun kørte på en cykelsti i rundkørslen.

Men lastbilen fortsatte ind i rundkørslen og ramte pigen.

Ifølge politiet kørte lastbilchaufføren, der kører for et vognmandsfirma i Varde, meget langsomt frem mod rundkørslen, da han overså pigen.

Joan Pedersen, som kom fra Grindsted, cyklede ind i rundkørslen fra Hans Jensensvej, mens lastbilen kom fra Grindstedvej.

Havde lige fået en kæreste
Joan Pedersens facebookprofil vidner om en ung kvinde, der havde mod på livet.

Hun var lige begyndt som pædagogmedhjælper i vuggestuen Trætoppen i Billund, og den 2. januar meddelte hun på facebook, at hun havde fået en kæreste.

Sidste år afsluttede Joan Pedersen en assistentuddannelse på Social- og sundhedsskolen i Esbjerg, og hun har også tidligere arbejdet som tjenerafløser på Hotel Propellen i Billund.