Lisas svigermor fik bøde for at afstemme forklaring med drabsanklaget søn

Jimmy Paaskes mor skrev noter på armen før fængselsbesøg for at afstemme forklaring med drabsanklaget søn

LÆS OGSÅ:

Se også: Lisa-drabet: Storsmilende eksmand ankommet til retten

RETTEN I GLOSTRUP (ekstrabladet.dk): 'Kom du direkte over til Frederik og mig efter tandlægen den 22.?'

Sådan skrev drabsanklagede Jimmy Paaskes mor MP med kuglepen på sin ene underarm forud for et besøg hos sønnen i Vestre Fængsel. Formålet skulle ifølge anklageren være, at afstemme sine egne forklaringer til politiet om døgnet for Lisas forsvinden med sønnens.

LÆS OGSÅ:

Se også: Lisas svigermor blev aflyttet af politiet

Det er tidligere fremkommet, at Jimmy Paaske oprettede et dokument på moderens pc med noter for, hvad der foregik i døgnet for hans ekskones forsvinden, samt at Paaskes mors hjem blev aflyttet af politiet, efter den 37-årige kvinde forsvandt.

- Det er groft, sagde MP i retten, da anklageren her til formiddagen konfronterede hende med, at hun havde været aflyttet.

Under aflytningen registrerede politiet en telefonsamtale, som MP havde med en bekendt, hvor hun beskrev, at Jimmy Paaske havde løjet over for politiet og at Jimmy over for hende havde sagt, at han nu 'manglede Lisa til halvdelen af opdragelsen' af deres fælles søn.

LÆS OGSÅ:

Se også: Anklagerens teori: Drabsanklaget fik alibi af mor

Notatet på MP's arm blev imidlertid opdaget af personalet i Vestre Fængsel, hvorpå den mørkhårede kvinde 'blev spærret inde'. Hun fik efterfølgende en bøde på 1000 kroner for sit forsøg at drøfte udlægningen af sagen med sin drabstiltalte søn.

Lisa Andersen forsvandt sporløst i julen 2010, og det var hendes drabsanklagede eksmand Jimmy Paaske, der meldte hende savnet. Kvindens lig blev fundet nedgravet i et skovområde ved en rideskole en kilometer fra Lisas bopæl i Melissehaven i Herlev.

Ud over drab er den høje, slanke, gråhårede Paaske tiltalt for usømmelig omgang med lig samt besiddelse af en række våben, herunder to springknive, fem spidse knive, en kårdestok og en kastekniv.

Jimmy Paaske har siden anholdelsen været tavs og nægtet sig skyldig. Retssagen mod Jimmy Paaske afsluttes 8. februar.