Lisas eksmand: Vi havde sex tre dage før drab

Lisa Andersens eksmand hævder at have dyrket sex med den dræbte flere gange op til hendes forsvinden. Det tror anklageren dog ikke på

Ifølge Lisas tidligere samlever, tiltalte Jimmy Paaske, havde de sex tre dage før drabet på den 37-årige. Det tror anklageren imidlertid ikke på. (Foto: Privatfoto)
Ifølge Lisas tidligere samlever, tiltalte Jimmy Paaske, havde de sex tre dage før drabet på den 37-årige. Det tror anklageren imidlertid ikke på. (Foto: Privatfoto)

RETTEN I GLOSTRUP (ekstrabladet.dk): 49-årige Jimmy Paaske dyrkede sex med sin tidligere kæreste Lisa Andersen så sent som tre dage, før hun forsvandt. Og derudover var de sammen et par gange ugerne forinden.

Det forklarede den tiltalte eksmand til politiet allerede forud for sin anholdelse 29. december 2010.

Et udsagn, der angiveligt skulle vidne om, at det tidligere par havde et godt forhold til hinanden, og at der ikke var jalousi mellem dem over, at Lisa havde indledt et forhold til en ejendomsmægler.

Blodrester fundet på sofa
Nu sår anklager Christian Schrøder imidlertid tvivl om den påstand i Retten i Glostrup, hvor Paaske netop nu afgiver forklaring i drabssagen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Lisa fik forhold til ejendomsmægler ved brud med eksmand

Ifølge den anklagedes forklaring kørte han til Lisas bopæl i sin mors Toyota om aftenen 19. december, hvorpå de havde samleje på den dræbtes sofa. Paaske har i retten bekræftet sin påstand og forklaret, at han havde sædafgang på sofaen.

Anklageren fastslår dog, at dna fundet på sofaen af politiets teknikere ikke er sæd, men blod, ligesom han dokumenterer, at Lisa 19. december udvekslede sms'er af seksuel karakter med den ejendomsmægler, OS, som hun havde indledt et forhold til efter bruddet med Paaske.

LÆS OGSÅ:

Se også: Dna skal fælde eksmand som Lisas morder

Skrev hede sms'er med en anden
Sideløbende med de frække sms'er til OS skrev Lisa beskeder til Paaske af mere stilfærdig karakter. Indholdet handlede om tandlægebesøg og om hvilke måltider, deres fælles søn havde indtaget i løbet af dagen.

- Kan du godt se, det virker mærkeligt, at I skulle have haft sex, efter hun har skrevet sådan med en anden? spurgte Schrøder efter at have læst op fra sms-loggen.

- Egentlig ikke, svarede Paaske.

LÆS OGSÅ:

Se også: Fotos af Lisa lig vist frem - eksmanden kold

ekstrabladet.dk er til stede i retten og følger sagen ...