Kvinde fortsat i livsfare efter kollegiebrand

Ukendt hvad der forårsagede voldsom kollegiebrand

Den uidentificerede kvinde er fortsat i livsfare efter branden på kollegiet på Løjtegårdsvej på Amager. (Foto: Kenneth Meyer)
Den uidentificerede kvinde er fortsat i livsfare efter branden på kollegiet på Løjtegårdsvej på Amager. (Foto: Kenneth Meyer)

En kvinde var onsdag morgen klokken 06.30 fortsat i livsfare efter en brand på et kollegium på Løjtegårdsvej på Amager mandag aften.

Læs også:

Se også: Kvinde forbrændt ved endnu en brand i København

Ved branden i en fløj med kollegieværelser ved Hotel Bel Air på Løjtegårdsvej udbrændte to kollegieværelser totalt.

Det ene værelse var tomt, mens det andet var beboet af den endnu uidentificerede kvinde.

Hun befandt sig på et toilet i kollegielejligheden og blev reddet ud af en røgdykker.

- Hun har fået 3.-gradsforbrændinger på den ene hånd og i ansigtet, men det er ikke forbrændingerne, der har gjort, at kvinden er i livsfare - det er røgen - hun har fået meget røg, siger den centrale vagtleder ved Københavns Politi, Jens Kristiansen, til ekstrabladet.dk.

Ved ikke hvem hun er
Kvinden er bragt til behandling i trykkammer på Rigshospitalet i et forsøg på at redde hende fra den livstruende røgforgiftning.

Læs også:

Se også: Beboer fra storbrand: Det er helt forfærdeligt

Politiet ved endnu ikke hvem kvinden er.

- Vi har en formodning om, hvem hun er, men hun er ikke endeligt identificeret, og derfor har vi heller ikke kunne underrette kvindens pårørende, siger Jens Kristiansen til ekstrabladet.dk.

Brandårsag ukendt
Årsagen til den voldsomme brand er endnu ukendt.

- Der er helt slukket derude, men brandteknikerne går først i gang onsdag morgen, så det er for tidligt at sige noget om årsagen på nuværende tidspunkt, siger Jens Kristiansen til ekstrabladet.dk.

Ingen andre personer end kvinden, der er i livsfare, kom noget til ved kollegiebranden.