Gullestrup-voldtægt: 16-årig sigtes i ny voldtægtssag

Den 16-årige dreng, som sidder varetægtsfængslet for voldtægt af en 10-årig pige, sigtes nu også for voldtægtsforsøg mod en 18-årig pige

Midt- Vestjyllands Politi sigter en 16-årig dreng af somalisk oprindelse for voldtægtsforsøg mod en 18-årig pige i Herning.

Den 16-årige dreng sidder i forvejen varetægtsfængslet for en voldtægt af en kun 10-årig pige i Gullestrup nord for Herning.

Læs også: 16-årig somalier erkender voldtægt

Ifølge Herning Folkeblad sigtes drengen nu også for forsøg på voldtægt den 22. oktober i Herning, hvor en 18-årig pige fra Herning-området omkring kl. 02.45 blev truet med en kniv og trukket ned i en trappeskakt ved Bryggeriet på Torvet i Herning.

Den nye sigtelse sker på baggrund af dna--fund på et cigaretskod.

- Der er fundet en dna-profil på cigaretskoddet, som med høj sandsynlighed stammer fra den 16-årige, siger vicepolitiinspektør Michael Kjeldgaard, efterforskningsleder fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Drengen nægter sig skyldig i voldtægt i forbindelse med den nye sigtelse.

- Men han erkender, at han har været sammen med pigen på det pågældende tidspunkt og sted. Hun mener, at hun blev truet og tvunget ned i trappeskakten, mens hans forklaring går på, at det skete efter fælles forståelse, siger Michael Kjeldgaard til Herning Folkeblad.

Læs også: Voldtægtssigtet havde været på opdragelsesrejse

I forbindelse med voldtægtssagen i Gullestrup den 19. november, hvor en blot ti-årig pige blev truet med kniv og voldtaget, blev den 16-årige varetægtsfængslet frem til 23. december, men han kommer ikke for en dommer fredag, da han frivilligt har valgt at lade sig fristforlænge til den 20. januar 2012.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere