Nu er bortført piges far også anholdt

Tragedien om en bortført fire-årig pige udvikler sig. Hendes mor er fængslet, og nu er hendes far anholdt i Spanien for bedrageri

Begge forældre til en fire-årig pige, der blev bortført til Spanien, sidder nu i fængsel.

I dag blev pigens 32-årige mor varetægtsfængslet i Københavns dommervagt for 13 dage, sigtet for bortførslen af datteren.

Men pigens far, en tidligere finansmand, ejendomshandler og falleret hotelkonge, er også bag tremmer.

Han blev forleden anholdt i Madrid, fordi han var efterlyst fra Rumænien for bedragerier. Han venter nu i et spansk fængsel på at blive udleveret til Rumænien.

- Jeg kan bekræfte, at faderen er anholdt i Spanien, fordi han var efterlyst fra Rumænien. Men vi har ingen sag på ham i Danmark, siger efterforskningsleder Kenneth Vesth til ekstrabladet.dk.

'Forfulgt af gangstere'
Finansmanden har tidligere fortalt ekstrabladet.dk, at han følte sig forfulgt at nogle rumænske gangstere, fordi han tidligere havde fået sat en af dem i fængsel.

Læs også: Mor anholdt: Fire-årig pige forladt i Spanien

Den fire-årige pige har været anbragt på et børnecenter i Spanien, siden hendes mor blev arresteret efter anmodning fra dansk politi.

For nogle dage siden rejste faderen til Madrid, angiveligt for at besøge sin fire-årige datter, som Statsforvaltningen Hovedstaden midlertidigt har tilkendt ham forældremyndigheden over.

Men han blev anholdt ved indrejsen, da de spanske myndigheder opdagede efterlysningen fra Rumænien.

Anbragt på børnecenter i Spanien
Taberen er den yndige fire-årige pige, som nu sidder på et spansk børnehjem med sin mor i dansk fængsel, sin far i spansk fængsel - og på vej til et rumænsk fængsel.

Forældrene er ikke gift, og gik fra hinanden for cirka to år siden. Den 32-årige kvinde bosatte sig i Toledo, Spanien, og i april kom hun til København for at besøge eks-kæresten og datteren.

Da faderen skulle deltage i et møde, tog moderen pigen med i Palads Biografen, men i stedet for at aflevere datteren igen, rejste hun til Spanien med den fire-årige.

Den 27. juni fik faderen tilkendt forældremyndigheden over datteren, der stadig befandt sig mos mor i Spanien, og derefter blev den 32-årige afrikanske kvinde efterlyst med en international arrestordre. Hun blev fængslet i Spanien og i går udleveret til Danmark, hvor dommervagten i dag fængslede hende for 13 dage.

Ved du noget, så tip os på sms/mms 1224 (det koster alm. smstakst) eller på mail 1224@eb.dk

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere