Astrolog: Dildobrand er gudernes straf

Ifølge astrolog kan nymåne samt planeterne Uranus og Pluto betyde et opgør med synder her på jorden. Måske derfor gik der ild i KB Hallen netop da der skulle være sexmesse

Mens sexmessen blev forberedt var de nok de færreste messemedarbejdere, der bekymrede sig om planeterne Uranus og Pluto.

Under alle omstændigheder mener Astrologihuset på sin blog, at netop disse to planeters stilling i forhold til hinanden samt det faktum, at det var nymåne i går er et tegn på, at det kan være guderne, der straffer os mennesker for vores levevis.

LÆS: Sjusk med brandsikkerhed på sexmesse

- Branden blev alarmeret klokken hal(v) sex i morgen og måske er det gudernes straf over utugten og den tiltagende, nationale dekadence, hvor især unges druk, sex og hor har været på agendaen på det seneste?, hedder det på bloggen.

Skidt planetstilling
Dagens blogindlæg hedder "Guderns straf over utugt" og forklaringen er som følger:

- Både Solen og Merkur udløser – undskyld udtrykket – spænding mellem Uranus og Pluto. Derfor skrev jeg også i ”Ugen, der kommer”, at det er en barsk uge, i hvert fald hverdagene. Desuden er Månen, Venus og Saturn i konjunktion i dag, hvilket er usædvanligt, men ikke årsag til branden. Mere klassisk er spændingen mellem de to ildplaneter, Mars og Jupiter, skriver Astrologihuset i sin blog.

Forfatteren efterlyser detaljer om indvielsestidspunktet den 22. april 1938, hvor Christian X åbnede hallen. Måske er der yderlige astrologiske forklaringer i vente.