Vil demonstrere ved begravelser i Norge

Kristne fanatikere truer med at aktionere ved begravelser af ofrene for bomben i Oslo og nedskydningerne på Utøya.'Gud har udpeget Anders Breivik til at straffe Norge', siger de

Westboro Baptist Church demonstrede i sidste uge foran bryllupskontoret i New York mod ægteskaber mellem folk af samme køn (Foto: PA Photos)
Westboro Baptist Church demonstrede i sidste uge foran bryllupskontoret i New York mod ægteskaber mellem folk af samme køn (Foto: PA Photos)

Anders Behring Breivik er ikke den eneste galning.

De kristne fanatikere i Westboro Baptist Church truer med at aktionere ved begravelser af ofrene for Oslo-bomben og nedskydningerne på Utøya.

Den amerikanske sekt mener, at Gud har udpeget Anders Behring Breivik til at straffe Norge.

Grunden til at Norge skal straffes er at de tillader homoseksualitet, skriver sekten i en pressemeddelelse.

'Norge tillod homoseksuelle i 1972 og gav i 2008 dem lov til at gifte sig og adoptere børn. De troede Gud tog sig en blunder og ikke reagerede på denne synd. De tog fejl', skriver de blandt andet.

Westboro Baptist Church skriver på deres hjemmeside, www.godhatesfags.com, at de vil komme til flere af begravelserne og aktionere, som de gjorde det i maj måned sidste år, da den tidligere foresanger i bl.a. Black Sabbath, Ronnie James Dio , blev begravet.

Det samme var tilfældet tidligere denne sommer, da MTV-stjernen Ryan Dunn blev begravet. De mener, at han var med til at undergrave ungdommen, når han kunne arbejde på en TV-station, der bl.a. sender 'Jackass'.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen