Nyt ansigt skal redde Dan Lynges liv

Den tidligere rockermeddeler Dan Lynge får lavet et helt nyt ansigt. Han frygter at blive slået ihjel, og et nyt ansigt er hans eneste mulighed for overlevelse

Dan Lynge frygter for sit liv, og derfor har han valgt at få lavet et nyt ansigt(Foto: Johnny Frederiksen)
Dan Lynge frygter for sit liv, og derfor har han valgt at få lavet et nyt ansigt(Foto: Johnny Frederiksen)

Den tidligere rocker Dan Lynge, der i 1990'erne hjalp politiet med at infiltrere rockergrupperne Hells Angels og Bandidos, er i færd med at få lavet et helt nyt ansigt. Han mener, at det er den eneste mulighed, han har for at overleve.

Det skriver tv2.dk.

Dan Lynge valgte at sladre til politiet, og derfor er han i 'bad standing' hos rockerne, hvilket er årsagen til, at han frygter for sit liv.

- Når man har lavet det, jeg har lavet, overtrådt alle grænser og gået samfundets ærinde, så er det at få lavet et nyt ansigt halvdelen af at få en ny tilværelse, siger Dan Lynge.

Læs også: Dan Lynge: Jeg burde være død

Under kniven igen
I forsøget på at komme til at ligne en anden, har Dan Lynge allerede fået lavet to plastikoperationer i ansigtet. Men det er ikke nok til, at han kan undgå at blive genkendt. Der skal langt større forandringer til.

- Min familie kan ikke se de store forandringer, og det kan dem i klubben heller ikke - de kan sagtens genkende mig, som jeg er nu. Det bliver den næste operation, der laver det meste, siger han.

Læs også: Bombealarm ved Lynges bil afblæst

Den tidligere meddeler skal have lavet to operationer mere, før ansigtsoperationerne er fuldendt, og han forhåbentlig kan leve et tryggere liv.

Eneste mulighed for overlevelse
Dan Lynge fortæller, at de ansigtsoperationer er den eneste mulighed, han har for at overleve.

- Det kommer til at gå mig, som det er gået alle de andre, som har været i den her situation. Man dør. Det er ikke noget politiet bestemmer - det er HA og Bandidos, som bestemmer, hvornår det sker, siger han.

Læs også: Kritik af politiet i Dan Lynge-sagen

- Har du snakket med politiet, så er der kun en vej - og der bliver du lagt vandret - færdig - den er ikke længere.

Dan Lynge har siden, han sladrede til politiet, boet på en hemmelig adresse, men den blev dog afsløret i 2006, hvor rockergruppen Bandidos valgte at lægge hans navn og hemmelige adresse ud på internettet.