Mystik om container og haveafbrændinger

Gik sporerne op i røg? Voldsom oprydningsaktivitet hos den sigtede i dagene efter drabet

En stor rød affaldscontainer, der stod placeret ud foran den dobbeltdrabssigtedes bopæl, i dagene efter det fynske ægtepar blev myrdet, har fået naboer til at frygte, at den 37-årige kan have slettet spor efter forbrydelsen, som han sigtes for.

Den 37-årige er kun sigtet og har nægtet, at han har med dobbeltdrabet at gøre.

Det afholder dog ikke flere i beboelsesområdet omkring Dragebakken, hvor den 37-årige bor, fra at undre sig over, hvor aktiv den sigtede blev, da den årlige container til storskrald kom til vejen omkring den 20 april - en uges tid efter drabene.

Den 37-årige spurgte flere gange til, hvornår den kom. Han var meget utålmodig. Og da den endelig kom var han den første ved lågen. Noget, der i den grad er atypisk for manden, der mildt sagt beskrives som doven og dvask.

LÆS OGSÅ: Skiftede kasket og briller efter drabet

- Vi undrer os over, at han havde så mange ting, der skulle køres ud. Jeg tænkte, er det hans mor, der har sat ham i sving, men det kunne vi ikke rigtigt forestille os, sige en nabo til Ekstra Bladet.

Han slæbte flere trillebører med indpakket affald og gulvtæpper ud i containeren. Ligesom han samme dag brændte store mængder affald af i haven.