Lod sig anholde uden dramatik

Den 37-årige, som politiet mistænker for drabene på Heidi Nielsen og Bjarne Johansen, fulgte med uden ståhej, da politiet for få timer siden anholdte ham i Odense

Det foregik helt uden dramatik, ja, faktisk helt stille og roligt - da politiet for få timer siden anholdt en 37-årig mand, som de mistænker for drabene på Heidi Nielsen og Bjarne Johansen i Odense.

De to blev brutalt likvideret med et automatvåben i Tusindårsskoven vest for Odense, og derfor var politiet forberedt på det værste, da de mødte op på en adresse i Odense SV kl. 14.59.

- Det forløb stille og roligt og helt uden dramatik, siger drabschef ved Fyens Politi Henrik Justesen til fyens.dk

Fyns Politi vil i morgen fremstille den 37-årige i grundlovsforhør ved Retten i Odense.

Hvad er det, der gør, at I har anholdt denne mand?

- Vi har haft samtaler med anklagemyndigheden omkring ham her, og på den baggrund har vi valgt at fremstille ham i morgen, siger Henrik Justesen til ekstrabladet.dk.

Efter nogle uger, hvor efterforskningen ikke havde kastet det store af sig, kom der skred i tingene, efter overvågningsmateriale blev offentliggjort tidligere i denne uge. Det fik politiet til at efterlyse denne mand.

Her kom det også frem, at en 10-årig dreng for over 14 dage siden havde fundet Bjarne Johansens tegnebog på taget af et judocenter og overdraget den til politiet.

Ved du noget? Så kontakt ekstrabladet.dk på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. sms-takst)