Psykisk syg mand forsvundet

Politiet leder med hundepatruljer efter syg mand, der i går eftermiddag forlod sin mors bopæl i Jægerspris

Hundepatruljer leder netop nu efter en psykisk syg mand, der forsvandt fra sine forældres hjem søndag eftermiddag.

Den 44-årige mand havde besøgt sine forældre i hjemmet i Jægerspris, men forsvandt i al ubemærkethed tidligt på eftermiddagen i går.

- Han må betegnes som selvmordstruet, selv om der ikke er noget ved dagen i går, der indikerer, at denne fare skulle være mere overhængende end sædvanlig. Men der er en forhistorie med selvmordsforsøg, fortæller politiassistent ved Nordsjællands Politi Henrik Laugesen.

Den 44-årige mand er netop blevet udskrevet fra psykiatrisk behandling på Slagelse Sygehus.

Manden og hans forældre havde siddet på terassen i hjemmet, da forældrene kortvarigt gik indenfor. Da moren kommer ud igen, er han forsvundet.

- Det virker som en pludselig indskydelse. Han sagde ikke farvel, og han efterlod sin mobiltelefon og tog ikke fodtøj på, forklarer Henrik Laugsen fra Nordsjællands Politi.

Da moren sidst på eftermiddagen konstaterede, at hendes søn ikke var kommet hjem til sin bopæl i Holbæk, valgte hun at ringe til politiet. De rykkede massive ud med hundepatruljer klokken 18.52 i aftes og gennemsøgte store dele af Jægerspris og omegn. Det er også her, de leder i dag.

- De pårørende mener, at Vesterstrand er et oplagt sted for sønnen at tage hen. Derfor leder vi i dette område igen i dag. Det er det eneste spor, vi har at gå efter.

Politiet har dog udvidet eftersøgningen lidt, så den nu dækker skydeterrænet Over Dråby, Jægerspris Slot og området ved Ahornkrogen.

Den efterlyste mand er 191 cm høj og spinkel af bygning. Han har mørkeblond hår og var iført blå cowboybukser, og en blå t-shirt. Han bar briller, da han forlod hjemmet i Jægerspris, men havde efterladt sine sko.