Pædofil spiller til familiefester

Manden bevogtes døgnet rundt -og har været spærret inde i 28 år -men får lov at gå ud og underholde

Den 44-årige Birger Eli Christiansen er i forvaring og bevogtes døgnet rundt - alligevel får han lov at tage ud og være DJ ved fester. (Foto: Privatfoto)
Den 44-årige Birger Eli Christiansen er i forvaring og bevogtes døgnet rundt - alligevel får han lov at tage ud og være DJ ved fester. (Foto: Privatfoto)

'Skal du holde fest, så kan jeg levere musik, lys, DJ og røgmaskine mv. Ring og hør nærmere'.

Selv om Birger Eli Christiansen betragtes som en af landets farligste børnesexforbrydere, er han ikke afskåret fra at tage ud og underholde - selv ved en børnefødselsdag.

Manden er spærret inde på en lukket afdeling på institutionen Kofoedsminde for kriminelle udviklingshæmmede i Rødbyhavn efter grusomme forbrydelser mod børn. Han er under opsyn i alle døgnets 24 timer. Men det forhindrer ham altså ikke i at tage af sted med sit grej i weekenderne! Ledsager med På sin hjemmeside ' Birgersudlejning.

webbyen. dk' tilbyder den 44-årige anbragte mand at besøge enhver, som måtte have lyst til at engagere ham.

Eneste betingelse: Hans hyre skal betales senest 14 dage før arrangementet..

- Det er korrekt, at Birger i flere år er taget ud og har underholdt ved forskellige festlige lejligheder. Han har naturligvis altid en medarbejder fra Kofoedsminde med, fordi han er for farlig til uledsaget udgang, fortæller en kilde tæt på institutionen til Ekstra Bladet.

Men Birger Eli Christiansens job som entertainer er kun ét af flere: Hver 14. dag arbejder han hos Hercules Lys i Nykøbing Falster, hvor han blandt andet sørger for, at de store spotlights virker i udlejningsfirmaet, der har musikog teaterscener som kunder.

På institutionen ligger han ikke på den lade side.

Gennem de seneste dage har Ekstra Bladet dokumenteret, hvordan den dømte sexforbryder fortsat jager ofre via telefon og internet.

Myndighederne kan tilsyneladende intet stille op.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen