Mystik om forsvundet storsvindler

Henrik Haugberg Madsen har levet i sus og dus på andres regning, men nu er festen åbenbart slut. Den 40-årige storsvindler er sporløst forsvundet. Ingen har set ham i live siden 11. november

Henrik Haugberg Madsen, 40, er sporløst forsvundet på tredje måned.(foto: politiet)
Henrik Haugberg Madsen, 40, er sporløst forsvundet på tredje måned.(foto: politiet)

Det var skatteyderne og kreditorerne, som betalte for Henrik Haugberg Madsen og hans registerede partner Bo Madsens luksusliv i København.

Lejligheden på 400 kvadratmeter i Nicolai Eigtveds Gade kostede 47.000 kr. i husleje om måneden. Ved kajen i Christianshavns Kanal lå en 28 fods luksusbåd og i p-kælderen holdt parrets Mercedes og Rolls-Royce.

Nu er Henrik Haugberg Madsen sporløst forsvundet, mens ankesagen for millionsvindel kører ved Østre Landsret, hvor han ellers er mødt punktligt op til alle retsmøder ligesom han gjorde i Københavns Byret. Her blev han idømt fire års fængsel.

Et mysterium
Den 40-årige storsvindlers forsvinden er et mysterium for politiet, der ikke ved om Henrik Haugberg Madsen er flygtet til udlandet, har været udsat for en forbrydelse eller en ulykke eller, om han har begået selvmord.

- Intet kan udelukkes i denne sag, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi til ekstrabladet.dk.

Politiet har fået 15 henvendelser efter at storsvindleren i aftes blev efterlyst i kriminalmagasinet 'Station 2 Efterlyst'.

- Men der er intet, som tyder på et gennembrud endnu, siger Søren Ravn-Nielsen.

Sort rengøring
Henrik Hauberg Madsen og Bo Madsen har haft en lang karriere med kriminalitet og flere domme, hvor kredit-bedragerier og svindel med skat og moms har været parrets speciale.

Parret drev et rengøringsfirma 'For Kvalitet A/S' med mondæn adresse på Sankt Annæ Plads i indre københavn. Men de snød for millioner med skat og moms og via tre selskaber fik de leveret massevis af varer, der aldrig blev betalt, men solgt videre.

Sidste år lejede parret sig ind i et sommerhus på Enø Lystvej 55 i Karrebæksminde, hvor lejen blev betalt kontant. Den 11. november 2010 cirka kl. 19 forsvandt Henrik Haugberg Madsen sporløst - angiveligt efter et skænderi med Bo Madsen, der ville forlade ham for en anden.

Først meldt savnet efter 18 dage
Først den 29. november blev Henrik Haugberg Madsen meldt savnet. Han har to børn, det ene er en 19-årig datter, fra et tidligere ægteskab.

- Han har tidligere været forsvundet i kortere perioder, så ingen tog sig rigtigt af det. Han har altid givet lyd fra sig til jul og nytår til familien, men det skete så ikke i år, siger Søren Ravn-Nielsen.

Henrik Haugberg Madsen tog ikke sin mobil med, da han forsvandt, og der har ikke været transaktioner på dankort eller kreditkort.

Politiet har undersøgt sommerhuset for kriminaltekniske spor, men ifølge Søren Ravn-Nielsen tyder intet på, at han er blevet dræbt i huset.

Henrik Haugberg Madsen har snydt mange mennesker for store beløb, men ifølge politiet er hævn fra et offer kun en teori, som ikke er mere i spil end andre.

'Rejst til Afrika'
Politiet har kun hans partner Bo Madsens forklaring om Henrik Haugberg Madsens forsvinden og Bo Madsen mener, at Henrik Haugberg Madsen er i live og måske er rejst til Afrika med en stor pose penge.

Politiets efterforskning har ikke kunne bekræfte dén teori, siger Søren Ravn Nielsen.

Politiet har derfor hårdt brug for hjælp fra offentligheden.

Den 40-årige forsvundne storsvindler er kraftig af bygning, cirka 181 cm. høj, har rundt hoved, bred næse, brunt hår, halvskaldet. Da han forsvandt, var han iført en grønlig polo-shirt, sort trøje, sort trekvart lang jakke, mørke jeans, sorte Tommy Hilfiger kondisko størrelse 41-42 og muligvis sorte strømper.

Han bar et Rolex kopi-ur med blank metalrem.

Senere på måneden fortsætter ankesagen i Østre Landsret, selvom Henrik Hauberg Madsen ikke dukker op.

Ved du noget om Henrik Haugberg Madsens forsvinden, så kontakt os på sms/mms 1224 (det koster alm. smstakst) eller på mail 1224@eb.dk

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere