Indrømmer sexmisbrug af sin lille datter

42-årig far, der er tiltalt for grufuldt sexmisbrug af sin datter fra hun var et til syv år, erkender sig skyldig i retten

Den 42-årige far nægter at udtale sig om de grusomme seksuelle overgreb. (Privatfoto)
Den 42-årige far nægter at udtale sig om de grusomme seksuelle overgreb. (Privatfoto)

Han gjorde sin lille datter fortræd. Og i dag erkendte han det i retten.

Retssagen mod den 42-årige, der er anklaget for stribevis af seksuelle overgreb på pigen, fra hun var 15 måneder til syv år, begyndte her til morgen i retten i Nykøbing Falster.

Den tiltalte, der var iført en brun læderjakke, cowboybusker og kondisko, erkendte sig skyldig i næsten alle anklager. Han nægter dog at have distribueret 200 billeder på internettet.

Anklageskriftet er så grusomt, at det kan ryste selv hårdkogte efterforskere. Og i de kommende dage skal et nævningeting lytte til de nærmest ubeskrivelige rædsler, som den 42-årige er tiltalt for.

Var tydeligt påvirket
Ifølge Ekstra Bladets udsendte virkede den 42-årige påvirket af situationen og tørrede under retssagen sine øjne med en serviet.

Manden vil ikke selv komme til at forklare, hvad der foregik inde i hans hoved, da han udsatte sit eget barn for seksuelle krænkelser så grusomme, at pigen formentlig aldrig overvinder dem.

Han ønsker nemlig ikke at udtale sig.

Afsløret af billederne
Det massive misbrug af hans datter stoppede først, da udenlandsk politi fandt billeder af pigen hos en pædofil. Kolleger i Danmark blev kontaktet. De identificerede offeret og kort før jul i fjor hendes far anholdt og varetægtsfængslet.

Den pæne, velfungerende og udadvendte samfundsborger var afsløret som gement sexuhyre.

Lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, kalder sagen en af de mest modbydelige i Danmark.

– Det er den alvorligste sag om sexmisbrug, jeg har oplevet. Det mest forfærdende er, at misbruget blev en så naturlig del af den lille piges hverdag, at hun aldrig reagerede på det. Derfor var der ingen i hendes familie, i børnehaven – eller i skolen, der fattede mistanke om overgrebene, siger han.

Bundet med gaffatape
Anklageskriftet mod manden taler da også om nærmest ubeskrivelige rædsler, der rystede selv hårdkogte opdagere under den langvarige efterforskning.

Manden skal gentagne gange have tvunget sin lille datter til flere typer samleje og anden kønslig omgang. Også brug af sexlegetøj indgår i anklageskriftet.

Faderen skal også have filmet sin lille datter, mens hun – nøgen og med bind for øjnene – var bundet med gaffatape til henholdsvis en seng, en stol og et strygebræt.

Afstumpet seksualitet
Da politiet ransagede den 42-åriges lejlighed midt i Nakskov, afslørede hans arkiv 1100 billeder af den lille pige i krænkende situationer, hvoraf han skal have delt de 200 med andre på internettet. Han benægter dog at have distribueret billederne.


Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere