Politi frygter nyt narkofænomen

Politiet i Aalborg frygter, at de skal til at kæmpe med et helt nyt narkofænomen

Politiet i Aalborg ser med alvor på eksplosionen, der sendte to unge på Rigshospitalet med anden- og tredjegrads forbrændinger i aftes.

De havde eksperimenteret med at fremstille euforiserende stoffer. Politiet frygter, at et nyt narkofænomen er på vej. Det skriver TV2/Nord.

- Vi må stærkt advare imod at eksperimentere med det her. Det er simpelthen livsfarligt, siger Karsten H. Kristensen, vicepolitikommissær ved Nordjyllands Politi til TV2/Nord.

Et forsøg på at lave det euforiserende stof kaldet Nol førte onsdag aften til, at fire unge mænd blev forbrændte ved en kraftig eksplosion i en lejlighed i Fjerritslev.

De har forklaret, at de var ved at forædle noget hash i køkkenet, og i den proces skulle de bruge lightergas. Men pludselig eksploderede det, og to af de unge blev svært forbrændte.

Den fjerde oktober i år var der en lignende episode et andet sted i Aalborg. Her eksperimenterede en 29-årig med fremstilling af stoffer. Også her skete der en voldsom eksplosion.

- Vi frygter, at det er et verserende fænomen. Vi har minimum fire episoder indenfor kort tid. To eksplosioner og flere beslaglæggelser af remedier til fremstilling, siger Karsten H. Kristensen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen