Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Politi frygter nyt narkofænomen

Politiet i Aalborg frygter, at de skal til at kæmpe med et helt nyt narkofænomen

Politiet i Aalborg ser med alvor på eksplosionen, der sendte to unge på Rigshospitalet med anden- og tredjegrads forbrændinger i aftes.

De havde eksperimenteret med at fremstille euforiserende stoffer. Politiet frygter, at et nyt narkofænomen er på vej. Det skriver TV2/Nord.

- Vi må stærkt advare imod at eksperimentere med det her. Det er simpelthen livsfarligt, siger Karsten H. Kristensen, vicepolitikommissær ved Nordjyllands Politi til TV2/Nord.

Et forsøg på at lave det euforiserende stof kaldet Nol førte onsdag aften til, at fire unge mænd blev forbrændte ved en kraftig eksplosion i en lejlighed i Fjerritslev.

De har forklaret, at de var ved at forædle noget hash i køkkenet, og i den proces skulle de bruge lightergas. Men pludselig eksploderede det, og to af de unge blev svært forbrændte.

Den fjerde oktober i år var der en lignende episode et andet sted i Aalborg. Her eksperimenterede en 29-årig med fremstilling af stoffer. Også her skete der en voldsom eksplosion.

- Vi frygter, at det er et verserende fænomen. Vi har minimum fire episoder indenfor kort tid. To eksplosioner og flere beslaglæggelser af remedier til fremstilling, siger Karsten H. Kristensen.

Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen