To motorvejsuheld samme sted på en time

Først kører to unge mænd galt på motorvejen ved Hedensted. Kort efter torpederer en spritbilist en politimotorcykel næsten samme sted i det modsatte spor

Det var formentlig en kombination af hasarderet kørsel og påvirkning af narkotika, som lørdag aften lidt efter klokken 18 medførte, at en ung mand mistede herredømmet over sin bil i det nordgående spor på motorvejen ved Hedensted.

Både føreren og en passager bliver kastet ud af bilen, som snurrer rundt på vejen. De to mænd på 21 og 23 år slipper heldigt fra ulykken uden alvorlige kvæstelser, oplyser vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi i Horsens.

Omkring en time senere sker et nyt uheld næsten på samme sted, men i det sydgående spor. Her er en lastbil gået i stå i den inderste vognbane, formentlig i forbindelse med en kikkekø, som er opstået på grund af det første uheld.

Politiet placerer en motorcykel med blå blink bagved lastbilen for at advare trafikanterne, men motorcyklen bliver alligevel torpederet af en bilist, som forsøger at flygte fra stedet. Han bliver dog hurtigt indhentet og stoppet af nogle vidner.

Det viser sig, at flugtbilisten er tydeligt beruset, oplyser politiet.

Motorcykelbetjenten var af sikkerhedshensyn gået væk fra motorcyklen, da den blev påkørt.