Dræberadvokaten kvalte sin søn

Den 41-årige tyske kvinde slog den fem-årige dreng bevidstløs og trak en plastikpose over hovedet på ham. Så brugte hun et af sine fire skydevåben til at dræbe eksmanden og sidenhen en sygeplejerske på et blodigt togt

Det var et våben som dette, dræberadvokaten brugte, da hun søndag gik amok i en vesttysk by. (Foto: AP)
Det var et våben som dette, dræberadvokaten brugte, da hun søndag gik amok i en vesttysk by. (Foto: AP)

Først slog hun ham bevidstløs med en stump genstand. Så proppede hun en plastikpose over hovedet på ham - og kvalte ham.

Sådan dræbte den 41-årige advokat Sabine Radmacher sin fem-årige søn Roman, da hun søndag gik amok i den vesttyske by Lörrach, dræbte tre og sårede tre andre.

Det viser obduktionsrapporten, skriver Stern.de.

Eksmanden Wolfgang Radmacher skød hun to gange - han blev ramt henholdsvis i nakken og i hovedet - med en 22 mm Walther Lange Riffel.

Kvinden var finskytte, medlem af en skytteforening og ejede fire våben på lovlig vis. Det har tysk politi oplyst ved et pressemøde.

Dræbte tre mennesker
Efter at have dræbt familien og sat lejligheden i brand, flygtede Sabine Radmacher mod Elisabeth Hospital med 300 runder ammunition. Hun skød fire personer - heraf døde en 56-årig mandlig sygeplejerske på det katolske Elisabeth Hospital - inden politiet dræbte hende inde på hospitalet.Se billede af Sabine Radmacher med sin søn på Bild.deManden havde ny kæreste
Tysk politi forsøger stadig at stykke brikkerne sammen for endeligt at finde ud af, hvad der fik Sabine Radmacher til at begive sig ud på sin dræberfærd.

Et motiv til drabene i lejligheden kan være den nylige skilsmisse.

Sabine og Wolfgang Radmacher blev separeret i juni og for blot otte uger siden lejede hun sig ind i stuelejligheden lige over for hospitalet. Wolfgang havde angiveligt fået en ny kæreste. Sønnen boede hos sin far og besøgte kun sin mor i weekenderne. Faderen var netop kommet for at hente lille Roman, da de to blev dræbt.

Aborterede på Elisabeth hospitalet
Det er endnu uvist om flugten til Elisabeth Hospitalet var planlagt. Men det er kommet frem, at Sabine Radmacher for seks år siden - i april 2004 - fik en ufrivillig abort på hospitalet.

Derfor er det opsigtsvækkende, at advokaten styrede direkte mod gynækologisk afdeling på hospitalet og dræbte sygeplejersken. Hun både stak ham med en kniv og skød ham i hovedet. Derefter skød hun en betjent og affyrede en lang række skud mod døren indtil en stue, hvor en kvindelig patient havde besøg af sin familie. Det var her politiet skød og dræbte Sabine Radmacher.

Ifølge hospitalet blev Sabine Radmacher i 2004 udskrevet blot en dag efter hun mistede sit ufødte barn. Hun afslog tilbud om krisehjælp. Politiet oplyste dog mandag, at der ikke er fundet en forbindelse mellem den dræbte sygeplejerske og advokaten.

- Vi har ikke fundet nogen forbindelse. Vi antager at sygeplejersken var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, lød det fra politiet i går.

Mentalt anspændt
Ifølge naboer, som Spiegel har talt med, virkede Sabine Radmacher som en åben, venlig person.

Men hun skal eftersigende have haft mere end svært ved seperationen og havde ifølge anklagemyndigheden været mentalt anspændt på det seneste, skriver Stern.

1 af 3 Politiet arbejdede i går i området ved hospitalet, hvor en sygeplejerske blev dræbt og en betjent såret.
2 af 3 15 mennesker måtte på hospitalet med røgforgiftning efter eksplosionen, som Sabine Radmacher forårsagede efter hun havde dræbt sin søn og eksmand. (Foto: AP)
3 af 3 Det var et våben som dette, dræberadvokaten brugte, da hun søndag gik amok i en vesttysk by. (Foto: AP)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen