Bidt i skridtet af politihund

Flere uskyldige mennesker blev overmandet af politiet under søndagens turbulente fodboldkamp mellem FCK og Brøndby. 18-årige Mathias blev en af dem, og han har været indlagt på hospitalet lige siden

Mathias blev slæbt hen af jorden, mens en politihund havde et fast tag i hans testikler. (Foto: privat)
Mathias blev slæbt hen af jorden, mens en politihund havde et fast tag i hans testikler. (Foto: privat)

18-årige Mathias fra Brønshøj kom noget galt af sted, da han søndag deltog i Brøndby-fansenes march til Parken.

- Jeg gik fredeligt sammen med mine kammerater i marchen, da der pludselig opstod kaos. Politiet forhindrede os alle i at gå videre, og pludselig kommer en politimand med sin politihund hen imod mig. Politihunden bed fat i mit lår og derefter i mine testikler. Jeg væltede omkuld, men politihunden blev ved med at bide sig fast og slæbte mig hen af vejen. Først efter omkring to minutter fik politimanden sin hund til at give slip. Inden da slog han mig på armen med sin knippel for at signalere, at jeg skulle ligge stille, fortæller Mathias.

Han blev efterladt af politiet, imens han lå blødende på gaden. Selv om han bad om deres hjælp til at skaffe en ambulance, fik han besked om, at det måtte han selv klare.

Mathias ligger nu på hospitalet. Hans testikelpose er sprækket 5 cm., og lægerne har vurderet, at biddet i hans lår var så tæt på hovedpulsåren, at det kunne have gået rigtig galt, hvis der var blevet bidt hårdere til.

Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen