Tævet af far, fordi han har dansk kæreste

Et ungt par er gået i skjul efter grov æresvold. 23-årig blev truet, bundet og mishandlet af sin far og svoger, fordi han har en dansk kæreste

Ahmed, 23, skjuler sig sammen med sin 19-årige danske kæreste gennem tre år. Parret er truet på livet af Ahmeds familie.(Foto: Anthon Unger)
Ahmed, 23, skjuler sig sammen med sin 19-årige danske kæreste gennem tre år. Parret er truet på livet af Ahmeds familie.(Foto: Anthon Unger)

- Jeg skyder dig og hende, hvis du er sammen med den luder !

Sådan lød en af truslerne fra en 58-årig palæstinensisk far, der nu er varetægtsfængslet for ulovlig tvang, trusler og grov vold mod sin 23-årige søn Ahmed.

Faderen blev varetægtsfængslet i går ved retten i Glostrup, og i dag blev en 38-årig svoger til offeret varetægtsfængslet bag lukkede døre.

Ahmed og hans 19-årige danske kæreste er gået under jorden efter truslerne. Familiens ære er krænket, fordi Ahmed har en dansk kæreste, mens han har en tre-årig datter med en tidligere kæreste.

Familien ønsker, at Ahmed går tilbage til sin eks-kæreste, og dropper sin danske kæreste, som han har kendt i tre år.

- Deres undskyldning er, at jeg skal passe min datter og ikke være sammen med en luder. Men jeg er en god far for min datter og har fået halvdelen af forældremyndigheden, fortæller Ahmed til ekstrabladet.dk fra sit skjul.

Ahmeds eks-kæreste siger til ekstrabladet.dk, at det barn, de har sammen, er et 'kærlighedsbarn'.

- Vi holdt vores forhold hemmeligt, fordi begge familier var imod det. Ahmed forlod mig, da jeg blev gravid, siger eks-kæresten til ekstrabladet.dk. Hun beskylder Ahmed for at have indgivet en falsk anmeldelse til politiet.

- Vi er syv vidner, der kan sige, at det er løgn, hævder hun.

Lokket i fælde
Ahmed har nu brudt al kontakt med sin familie og håber på, at myndighederne kan hjælpe ham og den danske kæreste til en hemmelig lejlighed.

De frygter for fremtiden: - Vi sidder bare hjemme hele dagen og tør ikke gå ud, siger Ahmed, som også er nødt til at passe sit arbejde.

Den 26. august blev Ahmed lokket i en fælde af sin svoger og storebror, der fortalte, at hans mor var blevet indlagt på hospitalet.

Han kørte med til forældrenes hus i Skovlunde, men hér ventede faderen, der tævede ham med en teleskop-knippel, og bandt sønnen med et reb og truede ham.

- Det gør så ondt, at jeg næsten ikke kan trække vejret. Jeg bliver også pisket med rebet, fortæller Ahmed om mareridtet.

- Jeg skulle gøre, som de ville have det. Ellers ville jeg blive skudt, fordi jeg har krænket familien, siger Ahmed til ekstrabladet.dk.

Overfaldsalarmer
På et tidspunkt får han vristet sig fri af rebene og flygter fra huset, men først 10 dage senere får han efter flere forsøg politiet til at tage sagen alvorligt.

Ahmed er glad for, at politiet nu har fået varetægtsfængslet faderen og svogeren.

Ahmed er tidligere også blevet truet med pistol af sin far: - Hvis jeg ikke skyder dig, så bliver det en anden i familien, truede faderen, ifølge Ahmed.

- Politiet vil give os nogle overfaldsalarmer. Dem venter vi på, siger Ahmed.

Skød i retten
I 1997 fik Ahmeds far halvandet års fængsel efter en skudepisode i Københavns Byret, hvor han pludselig trak en pistol og affyrede tre skud under en sag, der handlede om forældremyndigheden over Ahmed.

Hans 37-årige kone blev ramt af et strejfskud, mens manden råbte: - Hun har andre mænd. Hun er mig utro. Dumme kælling. Mine børn - mine børn.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere