Overbo kunne ikke mærke eksplosionen

22-årige Rene Broager kunne hverken høre eller mærke noget, da formodet selvmordsbomber detonerede en bombe på et toilet i Hotel Jørgensen på Israels Plads

René Broager mærkede intet til eksplosionen, selv om han bor lige oven på Hotel Jørgensen. (Foto: Anders Richter)
René Broager mærkede intet til eksplosionen, selv om han bor lige oven på Hotel Jørgensen. (Foto: Anders Richter)

22-årige René Broager bor på 1. sal i den bygning på Rømersgade 11, hvor Hotel Jørgensen holder til i kælderen og stueetagen, og han var hjemme i sin lejlighed, da en formodet selvmordsbomber i dag detonerede en sprængladning på hotellet.

- Jeg har været hjemme hele dagen, og jeg opdagede først, hvad der foregik, da min mor ringede og sagde, at jeg nok lige burde tænde fjernsynet og se nyheder, siger han til ekstrabladet.dk.

- Jeg har hverken hørt eller mærket noget til eksplosionen, så den kan ikke have været særlig voldsom, siger René Broager.

Han understreger, at han ikke har hørt høj musik eller på anden måde har larmet, så eksplosionen kunne være blevet overdøvet.

- Jeg er heller ikke blevet evakueret, så jeg gik bare ud af bagtrappen, siger han til ekstrabladet.dk's reporter ved Israels Plads.

1 af 3 Hotel Jørgensen ligger på Rømersgade 11 tæt på Nørreport Station. (Foto: Google Street View)
2 af 3 Den formodede bombemand blev anholdt i Ørstedsparken. Han lettere skader på kroppen, og politiet frygter angiveligt, at han har sprængstof på sig. (Foto: Kenneth Meyer)
3 af 3 René Broager mærkede intet til eksplosionen, selv om han bor lige oven på Hotel Jørgensen. (Foto: Anders Richter)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen